|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo mene opet
![]() da napomenem radi se o Audio traci Harmonike. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Najbrzi i najbolji nacin je dobro navezbati i ponovo odsvirati!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nemoj ni da pokušavaš da kvantizuješ audio. Lepo navežbajte te deonice a ako baš ne ide, usnimite 20 tejkova pa radite komping (delove koje nevaljaju uzimaš sa drugih tejkova pa radis crossfade). Imaj u vidu da će to malo teže ići sa harmonikom imajući u vidu način na koji se taj instrument svira, puno nota, trilera i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
armonika u cubase jedino ručno, u variaudio ili warp prozoru. Možda će ProTools i elastic audio uraditi brže i više, ako postoji jasan attack na noti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
licno mislim da je gotovo nemoguce ga automatski dovesti u red zbog specificnosti nastanka tona harmonike. Jer cim svirac nije dovoljno dobar, verovatno mu i rad meha koji dosta utice na tranzijentnos nije ravnomeran, tako da ce biti dobrih odstupanja..... po meni samo makaze i lepak.... snimis vise takova pa krpis i eventualno rucno pomeranje fraza
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Svirac je opasan,problem je sto on harmonike snima na neki tascam pa to sve meni salje internetom,ja sam dobio gomilu traka gdje se nezna ni sta je pocetak a sta kraj,i onda to polako sastavljam,on je usnimavo dionice samo sa metronomom pa se desi da na momente po neki dio malo izleti a i tempo je 165 bpm
![]() kad bude gotovo postavit cu ovdje da se cuje.pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
pravite kucu od krova, pa stavite prozor, pa lijete temelj, pa ispravljate fasadom i malterom posto je krivo..... Aman, daj mu stereo matricu nek snimi na to, kakve veze ima da li je taskam ili pljaskam, zna se kako se snima
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Znam ja to sve,tek sam mu ja napravio matricu neki dan i poslao,uopste da pase i jedan dio vec me je cudilo,drug se nerazumije bas najbolje oko procesa,on samo zna da svira,a i daleko je da bi dosao ovdje kod mene da snima,mislim da ce da bude sad ok kad odsvira uz matricu koju sam mu poslao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
da al možda je moguće da se konta prema attacku lupanja dirke, ukoliko se čuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
to vecina armonikasha gleda da izbegne pri snimanju, maksimalno, kao i udarac klapne... ma koliko to nerezonski bilo.... a zavisi i od deonica, ako je bas neki stakato, moze i da prodje, ovako tesko
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Quantize :: Nuendo VS Logic?!? | zmaj | Audio Software | 5 | 05-06-2009 04:40 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |