Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Live Sound

Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-08-2011, 10:37 AM   #1
djovan
Junior Member

Default Koju mixetu uzeti?

Imam PM600 skoro deset godina i jednom me je iznevjerio nesto izgorilo i čovjek promjenio i radi dan danas. Jedino mi neradi na njemu oni cinc ulazi, recimo kada hocu da pustim preko laptopa na razglas pa koristim neke alternativne metode.
PM 600 mi koristi solidno za unutarnje prostore jer radim sam pretezno ali kao sada kada sam na moru i povelika terasa onda ga moram tjerati malo vise da pokrijem cijeli prostor jos kada ispred plesu onda je problem.
Htio bi uzeti nesto jace recimo PM1000 ali mi je previse love, imali kakva alternativa ? Recimo Yamaha, Roland ili neki drugi a da opet ostane kvaliteta solidna?
djovan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2011, 02:10 PM   #2
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: Koju mixetu uzeti?

Mozda alternativa..
ostanes na starom dobrom konju..
dodas slave+dodatne zvucnike za vece prostore, moze i sa skretnicom da bude total razbijanje, subs+stereo?
Tako, kada radis manje ne vuces previse..
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2011, 03:58 PM   #3
djovan
Junior Member

Sada imam jedan bas bin koji tjeram iz mainout-a ima na sebi modul i mozda da jos jedan ubacim...i za van bi islo samo sto bi htio da mi sve radi na pola snage a da je ok s soundom..
Old 12-08-2011, 04:27 PM   #4
nikolaivanic
Senior Member

pa tako nesto, dignes gore horne, midove... binovi dole, to je ok. ili neke kvalitetnije fullrange takodje gore, da idu preko glava, ravno u usi))).. imas svasta za kupiti, nece biti tesko)
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2011, 04:17 PM   #5
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Ako tako dugo vremena koristis PM, onda ce ti i Yamaha i Roland biti veliko razocarenje. Nikolaivanic te je odlicno posavetovao. Ostani na starom softweru, samo napravi upgrade
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2011, 04:38 PM   #6
djovan
Junior Member

Ma negdje sam procitao o novoj tehnologiji RX - kod rolanda ili yamahe vise nisam siguran gdje i da imaju odlican eq....a opet sam sasvim zadovoljan s Dynakordom jedino da mi je dignuti na 1000 snagu pa da radim bez problema i vani ....jer na moru ima i problem vjetra kada puhne odnese zvuk, a opet nije to cesto...hebiga
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules