|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koristim cubase sx već podu?e vrijeme u kombinaciji sa ReWire FLoops ima. Sve je radilo za pet do nedavno. Naime,kad otvorim program u početku i sve radi okej ali nakon nekog vremena se sam od sebe sti?a ReWire kanal! Ali doslovno - sam od sebe se spusti onaj slider od tog kanala na minimum. Ja porihtam, a on opet! Nakon ovog kanala počnu i drugi zajebavat.I doslovno moj Cubase "?ivi svoj ?ivot"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Maybe VIRUS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno je dok ti ih na zakucava na gore!
Provjeri svakako ovo sto ti diviner kaze jer nerijetko nekakve banalne stvari zagorcaju zivot ali i ovo sa vrusom jer sam imao slicnu situaciju samo mi je zakucavao fadere na gore, pa ti zamisli!?! ![]() Bilo je virusa koji ti nacepe neke .exe fajlove i rade tako neke haosu slicne stvari pa ti obavezno i disk(ove) iskeniraj! ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
nisam nikako rije?io problem pa sam odlučio reinstalirati windowse.I onda opet problemi...kad sam instalirao Cubase ponovo, prilikom otvaranja programa mi javlja ovu poruku:
"Syncrosoft License Control- Error" 'File SYNSOACC.DLL could not be located in the Windows system folders zatim: "synsoacc.dll does not have the expected interface" i onda mi ga sru?i...mo?e li mi netko pomoći?dom čega je to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne znam zasto se desava, ali probaj da skines synsoacc.dll sa google-a i ubaci ga u win sys folder i vidi sto ce da se zbiva..
![]() |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Imas li midi kontroler povezan na Cubase ? Mozda je on poludeo... Proveri MIDI portove, da se nije pojavilo nesto sto ne treba tu da bude. Obavezno bajpasuj sve automatizacije. Na kraju - mozda i taj FL nesto zeza, probaj neku stariju verziju (ili noviju) mada ne bi smelo zbog FLa...
Ako koristis legalan SX, reinstaliraj ceo eLicencer za njega. Mozes pronaci na Steinberg sajtu najnoviju verziju - posebno. Onda ubaci dongle, pa startuj program. Ako je neka druga varijanta, javi se na PM da ne govorimo ovde o tome...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 01-09-2011 at 06:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member