|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Na ovom forumu ima dosta ljudi koji imaju opasne sprave i odlicno rade i zasto ne bi oni uzimali neki dinar za online mastering, nego neki likovi iz inostranstva. Zar nije lakse dogovoriti se sa nasim covekom, ciji studio mozes i da vidis uzivo, nego da verujes nekom preko, koji mozda ima samo Tracks?
Evo meni bi konkretno trebalo da se moj snimljeni vokal propusti kroz hardwerske sprave i ja bi za to platio naravno. Ako moze i neki mali popust, za clanove Rumskog ") ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Odlicna inicijativa! A i da budu realni sa cijenama i bice ludilo posla!
I to a i ona nekadasnja ideja za Rumski label, odnosno za nekakva sumirana izdanja ljudi sa Rumskog sta je bilo sa tim? Znam da je i ovo sad off topic ali... www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 01-08-2011 at 03:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Procesljajte malo po forumu. A nekome je opet bitno "bombasticno / poznato ime iz inostranstva" !! Uvek je zelenija trava kod komsije.... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by quake2; 03-08-2011 at 12:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nisam uopsteno govorio samo za sebe, vec je glupo biti na ovom sajtu sa jedinom mogucnoscu da svoju stvar mozes dati samo na slusanje, sto ce mozda jedino preslusati bas neko ko i ne poznaje materiju. Trebalo bi da postoji u okviru sajta radionica gde postoji slikoviti i audio pregled svih onih koji su najbolji, da postoji mogucnost da cujes procesirani deo gratis i na osnovu toga da se opredelis gde ti je bolje, a ne na osnovu cene. Cenu bi mogli formirati sami oni nekim svojim dogovorom, ali sve ovo da vazi za clanove rumskog. Zasto ne bi stari, iskusni clanovi rumskog ovde mogli i da
zarade i da se i na taj nacin zadrze na forumu. A ja da ne moram kupovati monitore od dve hiljade jer moze neko da mi preslusa stvar, kaze mi gde sam gresio u miksu i to mi masterizuje. Zar nije glupo uci u menzu sa sto jela i onda jesti salame i hleba ispred ulaznih vrata? Last edited by Mogli; 06-08-2011 at 09:20 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 06-08-2011 at 11:25 AM. Reason: ispravka rupe u filozofiji :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Podr?avam ideju, iskreno, razumev?i i one koji su godine rada ulo?ili pa uz njih jo? sve to skupo platili da bi danas imali kvalitetne sprave i pozama?no iskustvo, koje, naravno, ne ?ele da ustupaju za bud za?to. Ali oni koji nemaju posla, a takvih je siguran sam dosta, uvek mogu za neku sitniju lovu priteći u pomoć. U Srbiji si bez tezge nula, po?too je baza obično klimava.
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Muzika je jedno cudno polje. Mnogi misle da sve znaju. A ja sam tek sad shvatio da nemam pojma o nicemu. 6 meseci sam radio mix jedne pesme i uvek otkrivao greske. To bi neko odradio za 6 minuta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Online mix,mastering | alek019 | Pricaonica | 4 | 30-11-2009 12:41 PM |
SONY MUSIC MASTERING Studios -ONLINE CENA!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 24-01-2007 07:36 PM |
waves ssl4000 vs ostalo | liman021 | Audio Software | 22 | 27-09-2006 09:37 AM |
Impulsi i ostalo... | dacko | Audio Software | 6 | 08-02-2005 06:44 PM |