|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav!
Ne mogu da pronadjem nigdje u mojoj blizini. Moze li mi neko reci kolike su okvirno cijene XLR balansiranog mikrofonskog kabla? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A gde se nalazi ta tvoja "blizina"?
pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Banja Luka, a jedina prodavnica koja bi mogla imati je 10 km od mene. Posto mi hitno treba, bilo bi dobro da znam okvirno cijenu prije nego klapnem pjeske skroz do tamo...
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Pa svaki music shop mi trebao to imati (najčešće ih zovu mikrofonski kabeli Cannon-Cannon)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A zna li iko prosjecnu cijenu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
J... ga, u tvojoj blizini ne znam, u Splitu od 60-120 kn za kabel od 3-6 metra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ok, hvala...ne bi se trebalo puno razlikovati ovdje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Diy balansirani kabel po prvi puta .. please pomoć | Eomsy | Analogija | 2 | 12-03-2011 08:08 PM |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |
DIY balansirani Switchbox | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 38 | 08-11-2008 04:34 AM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |
rucno pravljen balansirani kabl | dr.Ru | Computer Hardware | 5 | 20-11-2004 01:03 PM |