|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Bok ljudi. Imam jedan problem, pa se stoga obračam vama ?analogičarima? i unaprijed se izvinjavam ako sam postao na krivom mjestu.
Pri zavr?etku sam sa izradom studjija i imam Adam A7 monitore, koji su do sada bili prikopčani na mog Tascama FW 1082 putem DIY nebalansiranog kabla mono banana - činč(phono) kod kojih su konektori za par kuna (čista plastika ![]() Jel moguće da mo?da na Adamu na inputu phono/XLR ima razlike u jačini inputa? I jel mogu probati neku drugu shemu lemljenja, jer ovo mi uopće nije fora? Kaj sam i gdje pogrije?io??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Rane Note 110
Pri tom ne bi valjalo da se kombinuju nebalansirani i balansirani kablovi na levom i desnom kanalu... pozdrav bogi
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |
DIY balansirani Switchbox | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 38 | 08-11-2008 04:34 AM |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |
zasto moram dva puta da se logujem ? | Max | Predlozi i sugestije | 6 | 02-07-2005 04:12 PM |
rucno pravljen balansirani kabl | dr.Ru | Computer Hardware | 5 | 20-11-2004 01:03 PM |