|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Zeleo bih da postavim link pesme koju sam radio za remix takmicenje darkwood dub-a u nadi da cu dobiti kartu za exit za sva 4 dana... http://soundcloud.com/slankamenac/da...nesto-sasvim-1 Komentari o mixingu i masteringu od starijih i iskusnijih su veoma pozeljni tako da vas molim da napisete vase misljenje. Hvala unapred, Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() ![]() Last edited by cAAc; 09-05-2011 at 03:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Neki comment? Napravi novi thread...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
pa...sta da ti kazem. Prvo VRLO VRLO je slicno originalu...poenta remixa je da prikazes pesmu u nekom drugom svetlu / aranzmanu / stilu / tempu.
Drugo, mnogo ti se sve pogubilo u reverbima, nema ataka na bubnju, sve je nekako tanko, linearno, bezivotno... ![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
izvini ..nisam hteo da pravim jos jedan isti
Last edited by cAAc; 09-05-2011 at 03:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
no frks, odslusao sam tvoj remix, totalni trip ali u granicama estetike, dobro je i isproducirano. za moj ukus tek malo fali u niskim i isto toliko u visokim i -1db na 500Hz, 0.5q
evo sada slusam opet, drop na 0:27 je zarazan @DaBear jbg, jeste slican originalu .. tu sam se sjebao, prvi mi remix :/ "linearno, tanko, bezivotno" se odnosi na bubanj ili na celu pesmu? mislis da bi bubanj mozda treba da bude vise kompresovan ili glasniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Hvala ,
Sto se produkcije tice tu nisam mnogo mesao svoje prste ..na masteru malo kompresor i malo eq Meni ova rmx takmicenja dodju dobra za eksperimentisanje i zezanje jer kad radim nesto svoje dok nacrtam ritam bas ,pozadine,automatizacije zaboravim sta sam hteo na kraju tako kad sledeci put budes radio slobodno malo slobodnije i isprobaj neke stvari koje nisi ranije radio ,ako nista drugo mozda dobijes ideju i inspiraciju za neke buduce radove ..pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Darkwood dub remix contest | DADDY Z | Razno | 7 | 26-06-2011 04:13 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |