|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Moj prvi pro video spot i takodje spot sa, mozda trenutno, jednim od najjacih repera Termanologyem. Tu je i tata za sve djejeve a to je Dj Raid, nas decko.
Pogledajte, poslusajte i tako ![]() Mix i master radio JanZoo snimali smo kod mene u studiju ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1QUqx5jl5X0 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala hvala brate
![]() ma ono, nije term mali nego sam ja rasan, ono krshan sam ti ja momak veliki ogromno debeo hahaha ![]() salim se, nisam ja veliki, stvarno je term mali a ono, kontakti sta znam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sjajno,SVETSKI!
![]() Spot je cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svaka čast, odlično odrađeno.
Pozdrav
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hvala vam puno! drago mi je kad ljudi prepoznaju i kad se ljudima svidi moj/nas rad pre svega
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Zvuci skupo i ako je klasicni NY dj premier kind of hiphop! Picite i dalje
![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
hvala puno !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ne, ne.. Nisam mislio nista lose kad rekoh 'premier kind of rap'. Ja pricam o tehnikalijama..Cisto napravih paralelu izmedju ovog vaseg i NY rapa iz tih godina. (vas sound dodje vise 'upeglan' nego dobar procenat usa traka iz tog vremena a to je +)
Btw, vokalni lanac ti radi dobro rekao bih ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komplex ft Eky - Ovako je u ?vici (prod. KaBeo) | Komplex | Promocija radova | 0 | 10-03-2010 10:25 AM |
Komplex - Dosadno u raju -> album | Komplex | Promocija radova | 0 | 15-09-2009 03:28 PM |
cubase 3 i raid 0 polje | beat dis | Computer Hardware | 8 | 12-09-2009 06:05 PM |
pitanje u vezi RAID - mod-a | milanCHE | Computer Hardware | 2 | 22-12-2007 11:46 AM |
SATA, RAID... Pitanje | Shady | Computer Hardware | 1 | 04-09-2004 02:40 PM |