![]() |
Komplex - My Part of town ft. Termanology i Dj Raid
Moj prvi pro video spot i takodje spot sa, mozda trenutno, jednim od najjacih repera Termanologyem. Tu je i tata za sve djejeve a to je Dj Raid, nas decko.
Pogledajte, poslusajte i tako :) Mix i master radio JanZoo snimali smo kod mene u studiju :) http://www.youtube.com/watch?v=1QUqx5jl5X0 :):grin: |
Re: Komplex - My Part of town ft. Termanology i Dj Raid
|
hvala hvala brate :)
ma ono, nije term mali nego sam ja rasan, ono krshan sam ti ja momak veliki ogromno debeo hahaha :D salim se, nisam ja veliki, stvarno je term mali a ono, kontakti sta znam :D "desilo se" :D haha! |
Sjajno,SVETSKI!:thumbsup:Zaista,pravo osvezenje!
Spot je cool :) |
Svaka čast, odlično odrađeno.
Pozdrav |
Ja sam prijatno iznenadjen :) ... Samo tako nastavi, super!!!
|
hvala vam puno! drago mi je kad ljudi prepoznaju i kad se ljudima svidi moj/nas rad pre svega :) stvarno smo se cimali oko ove pesme kao i oko celog albuma! :) hvala vam jos jednom! :)
|
Zvuci skupo i ako je klasicni NY dj premier kind of hiphop! Picite i dalje :)
|
hvala puno ! :) da to je taj premier rep ali ja obozavam taj rep! steta sto ga nema vise tako puno ali prave rep glave jos uvek rade taj pravi premier rep i uzivaju u istom :)
|
Ne, ne.. Nisam mislio nista lose kad rekoh 'premier kind of rap'. Ja pricam o tehnikalijama..Cisto napravih paralelu izmedju ovog vaseg i NY rapa iz tih godina. (vas sound dodje vise 'upeglan' nego dobar procenat usa traka iz tog vremena a to je +)
Btw, vokalni lanac ti radi dobro rekao bih :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:14 AM. |