|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Znam da se ovakva muzika ovde nesto slabo slusa i prati, ali posao je posao
![]() Solo frula i svirka u forspilu by Z. Marjanovic, prateci Selakova, txt ne znam - zaboravih, ostalo ja... sem spota naravno ![]() Mozda sam malo preterao sa kickom - stavite na HQ pa procenite sami...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 23-03-2011 at 10:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
dobra riba za potapanje kupusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]()
A ti bi s njom da potapas kupus ?
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
da da kik je bas napeglan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
extra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Sandra Afrika (!!!???) kakvo je to ime? Pa jos za nase podneblje..?
Kik ? (koji kik - necuje se uopste...) ![]() Ostalo - aranzman..pa uvod traje skoro CEO MINUT !!!!!!!! ![]() Najjaca mi je reklama za Club i KAfanu (koja je verovatno platila za spot!!) Koliko su se "otvorili" za M Jacksona, tek..?? ![]() Muzika - tipican domaci Turbo / Trance / Funky gitara / narodnjak...nemust tekst i sve ostalo kao i svi drugi.. Jedino sto vadi stvar, "produkcija je lepo zaobljena"... ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
strava i uzas...
btw na klipu ti pucne nesto na 2:10.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Pa rekoh da je to muzika vecinom ovde omrazena - da se razumemo - ovo sam postavio da bi ocenili tehnicku stranu produkcije. Nije ovo ne znam ni ja sta - zna se sta znaci turbo folk i kako treba da zvuci... Da je drugacije, onda to ne bi bilo to sto oni hoce. Ovo je radjeno po nekoj gotovoj ideji tj demou, melodijska nije moja - tako su hteli da bude, mozda sam mogao da skratim taj uvod...
Sandra Afrika je dosta aktivna, ali ne kod nas i ne na pinku. Na nekim drugim televizijama, a pogledajte sajt i videcete da je prilicno trazena na gostovanjima... Do duse, vise vole da je vide nego da je cuju, ali sta sad, sta je - tu je ![]() Zasto bas Afrika - pa valjda zbog neke njene pesme... @DaBear - Kako bre, ne cuje se kick, pa na kakvim to zvucnicima ne izlazi kick ? Samo se kick i cuje - nekako mi je cak i prejak ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 24-03-2011 at 12:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
bljak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]() Aaaaa, to se sad tako zove... nisam znao..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|