![]() |
Sandra Afrika
Znam da se ovakva muzika ovde nesto slabo slusa i prati, ali posao je posao :wink:
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ubduCJ6KxXg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Solo frula i svirka u forspilu by Z. Marjanovic, prateci Selakova, txt ne znam - zaboravih, ostalo ja... sem spota naravno :) Mozda sam malo preterao sa kickom - stavite na HQ pa procenite sami... |
Re: Sandra Afrika
dobra riba za potapanje kupusa :D
|
Quote:
|
da da kik je bas napeglan:D
|
extra :) pesma je obalja od njenih ostalih
|
Sandra Afrika (!!!???) kakvo je to ime? Pa jos za nase podneblje..?
Kik ? (koji kik - necuje se uopste...):confused: Ostalo - aranzman..pa uvod traje skoro CEO MINUT !!!!!!!!:shock: Najjaca mi je reklama za Club i KAfanu (koja je verovatno platila za spot!!) Koliko su se "otvorili" za M Jacksona, tek..??:D Muzika - tipican domaci Turbo / Trance / Funky gitara / narodnjak...nemust tekst i sve ostalo kao i svi drugi.. Jedino sto vadi stvar, "produkcija je lepo zaobljena"...:D |
strava i uzas...
btw na klipu ti pucne nesto na 2:10.. |
Pa rekoh da je to muzika vecinom ovde omrazena - da se razumemo - ovo sam postavio da bi ocenili tehnicku stranu produkcije. Nije ovo ne znam ni ja sta - zna se sta znaci turbo folk i kako treba da zvuci... Da je drugacije, onda to ne bi bilo to sto oni hoce. Ovo je radjeno po nekoj gotovoj ideji tj demou, melodijska nije moja - tako su hteli da bude, mozda sam mogao da skratim taj uvod...
Sandra Afrika je dosta aktivna, ali ne kod nas i ne na pinku. Na nekim drugim televizijama, a pogledajte sajt i videcete da je prilicno trazena na gostovanjima... Do duse, vise vole da je vide nego da je cuju, ali sta sad, sta je - tu je :) Zasto bas Afrika - pa valjda zbog neke njene pesme... @DaBear - Kako bre, ne cuje se kick, pa na kakvim to zvucnicima ne izlazi kick ? Samo se kick i cuje - nekako mi je cak i prejak :shock: Hteli su da bude nagruvano, ali... |
bljak
|
Quote:
Aaaaa, to se sad tako zove... nisam znao.. |
All times are GMT +1. The time now is 10:56 PM. |