|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zamolio bih, ako je neko imao iskustva sa pomenutom spravom, kaze o njoj sta god... !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Isto sto i RME Digiface http://www.rme-audio.de/products_digiface.php
Odlicna sprava i vrlo pouzdana, ne bitno da li je kacis na express card u lap top ili u PCI na desk top radi besprekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Provalio sam, mislim cak i da RME driveri rade na njemu!? Nego neznam dali ce raditi na laptopu na ExpressCard/34 Adapter(Intex IT-EXP1394), posto vidim da RME prodaje isti takav uz DigiFace! Sve je u fazi pripreme za kupovinu, a prodavci neznaju koji je Chip na Intex-u(nemogu ni da izguglam) posto sam procitao da RME trazi iskljucivo TI chip, u nekom slucaju radi i VIA! Neznam dali da bacam pare na nevidjeno, sta da radim... HELP, ako je neko probao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Odnosno, Multi Face je u pitanju, ne DigiFace!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Brkas stvari, Nuendo Audiolink kartice su RME kartice sa razlikom naziva i stampane boje na front panelu. To nisu FW kartice nego iskljucivo koriste sa RME HDSP serijom kartica , bilo express card za lap top ili PCI za desk top. Koriste fw kabel za inter konekciju izmedju boxa i kartice ali to NIJE fw protokol, mozes ih ostetiti u suprotnom.
Bilo multiface ili digiface oba boxa koriste iste kartice i mogu se menjati po potrebi, ja imam oba boxa i obe kartice (lap top i desk top) i kombinujem po potrebi kad i sta mi treba. FW chipset nema nikakve veze sa ovom serijom RME kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
E to prijatelju, hvala tebi puno sto si meni slepom otvorio oci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nema na cemu, zato i sluzi forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg V-Stack | alen | Audio Software | 13 | 11-03-2009 06:07 AM |
:: Steinberg Nuendo v3.2.0.1128 :: | lesha | Audio Software | 13 | 30-11-2005 05:42 PM |