|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao!
Nadam se da neko od vas ima ovaj synth, pa da mi pomogne u resavanju mog problema... Radio sam sa midi editorom Midi quest i pravio neka patcheve i u trenutku kada sam slao te patcheve u synth nestalo je struje. Kada sam ponovo ukljucio synth, on je potpuno zabrljavio.... Neki voices ne postoje, a performance mode vise ne funkcionise u multi modu... Ovaj sintisajzer skoro i da ne koristim, pa sam hteo da ga prodam, ali naravno ne ide u ovom stanju... Dali neko od vas koristi originalni Midi quest pa da mi posalje fajl za moj synth, posto ja da budem iskren koristim vodenkastu verziju, pa mi nije dozvoljen pristup njihovoj bazi podataka.... Verujem da bi se stvar resila kada bi prebacio originalni fajl sa kompjutera u yamahu... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja bi prvo probao sistemski reset sprave, i mozda novi OS..... ali reset svakako....ima svaka sprava svoj nacin, drzis neka dva dugmeta pri paljenju......
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Iz manuala:
You can restore the synthesizer’s default Internal Voices and Performances, as well as its System and other settings. Once you edit any settings, their factory defaults will be overwritten and lost. You can restore the factory default settings as follows. 1. Press the [JOB] key in Utility Mode. You will see the Factory Set screen. 2. When you press the [ENTER] key, you will see a confirmation message. 3. Press the [INC/YES] key to execute the Factory Set job. You will see the “Completed.” message displayed after the job has completed. You can cancel a job while it is being executed by pressing the [DEC/NO] key. 4. Press the [EXIT] key to return to Utility Mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Znam za to...
Resetovao sam spravu, cak sam i instalirao novi OS ali nista ne pomaze. Nesto je osteceno prilikom prekinutog transfera midi sysex poruka iz racunara u sinti.... Ipak hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
YAMAHA MOTIF XS 7 - Problem | Avantius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 02-07-2010 03:52 PM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |