|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Bas kostur od pre 10-15 godina, iz vremena prvih gitarskih prstolomija.
Ostatak "mesa" nabacan da akusti?no groova. http://soundcloud.com/dzabar-jaby |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mjuza mi je malo childi?(dječja), ne mogu uhvatiti ni glavu ni rep.
Sviđa mi se groove na basu i sound, al mislim da ga je aran?manski trebalo bolje iskoristiti. Snare mi je pretih ili prekomprimiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
mjuza je razdragana.. i u suprotnosti sa gomilom depresije, agonije i agresije koja se danas ?tancuje.. ne bi me ?udilo i kad bi za bob marley-ja rekao da je ?ajdli? (hvala na prevodu, ina?e) i sastoji se od 3 min. i tri celine od koje svaka traje po minut:
A uvod sa preovla?uju?im truba?kim kvartetom, kojem fali samo odbrojavanje B i B+ razrada u kojoj se smenjuju jednostavne sola?e sax-ofona i violine C kraj sa nagla?enim truba?kim kvartetom vrlo sli?nom varijaciom onog s po?etka. Za dobo? si u pravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akustika | ChoME | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 13-05-2010 11:31 PM |
samo za balthaaazarraa, CAPTAIN FUNK, house funk iz Japana | InsaneEyes | Pricaonica | 6 | 03-02-2010 03:20 AM |
Akustika za malu reziju | DzoniPFC | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 12-09-2009 01:27 PM |
Akustika kluba | Yeahlenn | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 17-12-2007 11:09 AM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |