|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Po?tovanje
Imam hitno pitanje za tehni?are foruma. Kako da u u postu kojeg trenutno pi?em podesim napredno prikazivanje teksta? Ranije je na ovom forumu postojala ta opcija da - kada pi?em tekst i ?elim da jednu selektovanu re?enicu iz teksta ozna?im npr. plavom bojom - kada izdam tu komandu ta re?enica se automatski oboji u plavo. Ako pak stavim smajli?, on se vidi ve? u editingu posta... i tako dalje. A sada nije tako pode?eno, ve? - kada izdam komandu da selektovana re?enica bude plava, ispred ozna?enog teksta stoji u zagradama : [ color=blue ] a iza tog teksta u zagradama [ /color ] i tek kada kliknem "Preview" ja mogu iznad vidjeti tu plavu boju ozna?ene re?enice. Opcija o kojoj pitam je mnogo lak?a za pisanje postova, posebno kada se koriste bold, italic, color, uvu?en tekst, numerisanje i tome sli?no... Uglavnom, kada je ta opcija uklju?ena, skripta se pona?a kao da radim u Wordu! Zna?i, tada se tekst direktno tokom pisanja boldira, mijenja se font, koristi razli?iti color, ubacuje slika, i tako dalje.. Ranije je ikonica za startanje ove opcije bila iznad smajli?a, desno, a sada je tu nema. Jako mi je bitno da ovo saznam ?to prije, ako je ikako mogu?e? Hvala na pomo?i. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi Motif ES i XS | nikolicdn | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 27-08-2010 12:01 PM |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |
PITANJE u vezi luna2 | trovac | DSP forum | 5 | 15-06-2005 01:04 AM |
pitanje u vezi snar-a... | bezsmisla | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 03-06-2005 04:44 PM |
pitanje vezi pluginovi | saki | Audio Software | 8 | 16-05-2005 11:47 AM |