|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao narode,
prosto i jednostavno..jel postoji monitor controller ili sta vec koji moze da radi SVE...ali bas SVE? mislim, 1. naravno monitor controller (2 para recimo) 2. slusalice naravno 1-2-3 para sta god 3. sad ide ono...MICROFON GAIN..ono koliko se lik sto snima cuje u slusalicama? 4. pa sad ne znam da'l bi mi nesto van ovoga i bilo potrebno posto ovo najcesce koristim ![]() 5. AUX 6. i naravno dzidza midze sto ide uz to cue, mono, mute itd itd itd Ovaj SM PRO je dobar zaista...al nekako totalno nedovoljan..znao sam da postoji fora kad je ovako jeftin ![]() Onaj presonus remote od firestudija ima cak opcije i za 5.1 al meni to ne koristi IC jer ne koristim 5.1 eto, bio bih zahvalan kad bi imao neko koju informaciju da mi da! ![]() ps: ovaj mixer od RME FF UC-a je do jaja i da, jel zna neko (Ivane?) kako da se izbaci STARI MIXER iz RME-a? da se ne pali hdspmix.exe nego samo TotalMixFX.exe? meni su nekako radila oba pa sam bio sve nesto izmesao i sranja ![]() jedino sto imam problem da TALKBACK radi na STAROM RME mixeru a kad kliknem na novi NECE...iako je sve ISTO podeseno i u jednom i u drugom...? ima li neko ideja? Hvala unapred! ![]() Last edited by Komplex; 29-01-2011 at 09:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Ne znam sta tacno trazis (zvucnu ili monitor kontroler), ali SPL MTC 2381 (ili kako vec) ima opciju da kontrolises miks muzicara i signala iz kompjutera. Radi za tri para zvucnika, ima i dodatni slave output, podosta razlicitih inputa, mono, dim, headphone amp (kontrolise se istim knobom kao i zvunici), itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imas Presonus, Mackie...
Potrazi po forumu, bio je thread o monitor controllerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ne trazim audio, trazim samo monitor controller koji moze sve ono sto sam gore nabrojao...ovaj SPL izgleda do jaja al je do jaja i skup
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
A postoji i onaj Presonus Monitor Station. On mi izgleda sasvim dobro. Cena mu je skroz dobra e sad, ne znam da'l moze da kontrolise mikrofon gain?
ili, jel ima bilo ko bilo koje dobro resenje za TALKBACK mikrofon? ne stiska mi se uvek TALKBACK na RME Mixeru kad hocu da pricam sa nekim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Mislim da je neka normalnija cena u Artistu. Znam i da su par puta prodavali ljudi na forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
pa jedino ako bi mi upao tako nekako...iili da sacekam il nesto slicno..jer mi se, iskreno, ne daju tolike pare za monitor controller mada znas i ono, kol'ko para to'lko muzike haha...
nego, mozda cu da ispadnem glub al nikad nisam video da slusalice imaju R - L ulaz? i nije mi bas najjasnije na prvi pogled kako bi sve sve ovo povezalo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ili da jednostavno umesto novog kontrolera lepo pazarim ovako neki AKG a za ostalo cemo videti kasnije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Umesto da promenis konektor, ili napravis konvertor za to ti kupujes mikrofon? Baci koju paru u moj dzep sledeci put
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
e jebiga sad...
kad bih znao sta i kako ne bih pitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
T.C.Electronic BMC-2 Monitor controller | DeMa | Monitoring | 21 | 20-04-2009 08:38 AM |
rme+carbus controller | bellay | Computer Hardware | 2 | 28-08-2006 11:01 AM |
DAW CONTROLLER | ANITA | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-03-2005 08:59 PM |
Steinberg id controller | Ad Fines | Computer Hardware | 4 | 26-12-2004 06:37 PM |