|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam EMU 0404 PCI, sumnjao sam na hardverski problem, pa je kupljena i PCIe varijanta, no problem je ostao isti.
Ulazni signal je definitivno stereo, no kada snimam stereo traku u Cubaseu, Wavelabu ili bilo kojoj drugoj aplikaciji, umjesto pravog stereo snimka dobijam dual mono snimak, znači dvaput snimljenu istu L ili R traku, drugi kanal nije snimljen. ![]() ![]() ![]() Vidim po drugim forumima da je problem poznat, postoje i brojna obja?njenja oko pode?enja EMU Patchmix DSP aplikacije, uglavnom svedena na snimanje dvije mono trake (ulazni panirani hard L i hard R), pa s naknadnim bouncanjem ove dvije snimljene trake u pravu stereo traku. ![]() Alternativno rje?enje, meni nedovoljno jasno opisano, je u samom pode?enju Sessiona u Patchmixu, koje daje zadovoljavajući rezultat. ![]() ![]() ![]() Kako mi ovo prvo ne izgleda prezanimljivo, molio bih ako je moguće poja?njenje ove druge varijante, ili čak da mi netko po?alje session template za istu, prije nego krenem u mučno snimanje odvojenih traka... Moram napomenuti da mi je do jedne faze sustav radio u redu s defaultnim postavkama Patchmixa, tj. uredno je snimao stereo trake, no u jednom sam trenutku opazio da snimci vi?e nisu stereo! ![]() ![]() ![]() Tako da, ne dobijem li dobro rje?enje, ne preostaje mi ni?ta drugo osim reinstalacije i dobre nade da će ista rije?iti problem? ![]() Unaprijed zahvaljujem na odgovorima i savjetima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Problem rije?en, samim tim i EMU 0404 PCI ostaje kao vi?ak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EMU 0404 PCI, Sound Forge 10, Windows 7 x64 ... Problem sa snimanjem | Ghost Dog | Audio Software | 0 | 17-04-2010 01:10 PM |
Emu 0404 problem!!! | vl@YkO | Computer Hardware | 3 | 13-06-2009 10:07 PM |
EMU 0404 - problem!!! | ULTIVA | Computer Hardware | 10 | 18-01-2009 02:13 AM |
snimak akusticne gitare? | Danny Lou | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 16-02-2007 09:14 PM |
Snimak Bas Gitare | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 24-01-2007 10:46 PM |