|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam 0404 vec 4 meseca i radi ok, juche sam reinstalirao sistem i vec dva dana pokushavam da sredim zvuk ALI BEZUSPESHNO!!!!
Koristim sledeci proces.... disejblujem integrisanu karticu u biosu, obrishem sve AUDIO drajvere i porkrenem instalaciju EMU drajvera. Na samom pochetku instalacije on izbaci da ne moze da nadje tu karticu u kompjuteru ![]() Onda opet obrishem sve dravere iz device menagera,resetujem komp i u biosu enejblujem integrisanu kako bih ima BILO KAKAV ZVUK!!! Kad podignem sistem i pokusham da instaliram integrisanu on izbaci da ne moze ni nju da instalira ![]() Koristim XP sp2! AKO JE NEKO IMAO ISTI ILI SLICHAN PROBLEM NEKA SE JAVI!!!! HVALA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Proveri prvo fizicki da li je sve na svojem mestu znaci da li kartica lepo lezi u PCI slotu zatim pokusaj da prvo instaliras Driver sa diska pa preko njega EmuPMX_PCDrv_L6_2_00_11 ( imas da skines na official emu ) pa zatim Pach Mix sa diska pa EmuPMX_PCApp_L6_2_10_00 .... Nekim ljudima je to pomoglo ... probaj pa ako ne moze smislicemo nesto drugo .
P.S : Pokusaj da promenis karticu na prvi sledeci slobodni PCI slot .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav P.S. E, da - dobrodošao na forum!
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Slican problem sam imao i ja... formatirao C: instalirao novi sistem i sad sam rijesio pola, sad neam zvuka kad upalim racunar ali idem na "restore defaults" u patchmix-u i poslije restarta sve radi. Neam pojma do cega je to, samo cekam da "umre" kartica
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EMU 0404 - problem!!! | ULTIVA | Computer Hardware | 10 | 18-01-2009 02:13 AM |