|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zna li neko gde se kod nas mogu naci tzv. stabilizatori struje ali u rack-u, poput ovoga na slici...??? Jos me interesuje imaju li oni stvarno funkciju stabilizatora i korektora napona?
I jedno pitanje sto se tice UPS-eva..po koliko strujnih prikljucaka oni imaju?Ako je mali broj, npr.2 moze li se u njih ukljuciti razvodnik, tako da imam vise strujnih ulaza? ili nesto ovako: Inace cena konkretno ovih je oko 30-ak evra. Treba mi hitno, pa ako neko zna neka pise...hvala Last edited by Nemania; 22-11-2010 at 09:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Potrazi dali neko kod nas prodaje Furman http://www.furmansound.com/index.php?div=03
obicno se koristi on,mada ga ja nikada nisam probao.Imas za svaku takvu spravu podatke koliko snage u Watima mogu da distribuiraju,pomnozis koliko ce sprave koje planiras da prikljucis da povuku struje (pise na njima),neka bude uvek manja vrednost i to ti je to.Gde si pronasao ove sprave cije si slike okacio?Cena im je skroz ok,mada sam malo sumnjicav sto se kvaliteta tice.Bitno je i koliko su te spravice glasne.Pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Au....mislio sam da je cena 300e,da nije zabuna neka?....za trideset evra se kupuje samo kutija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
30 eura, tj ovaj T racks na slici je samo razvodnik, tj lopov, tj montazni rack strujko
![]() A furman, koji ima stabilizaciju ide od 280 eura pa nagore, i da, ima i razvodnik za vise strujnih stekera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
T.racks, T.Bone... to su sve Thomann-ovi djuture megagiga brendovi. Low budget solutions. Mada nadje se nekad i ponesto dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
E...jbg, ja mislio da vredi nesto...Danas mi u ateljeu riknule tri sijalice u veoma kratkom roku, pa sam se uplasio za opremu. Do sada nisam imao problema sa strujom, tako da me nisu ni zanimali ti stabilizatori, ali ne bih da rizikujem...
Shodno tome ne razumem se u te stvari (stabilizatore, ups-eve i sl)... Evo ja sta bih prikacio na njega, pa vi preporucite sta bi mi odgovaralo: -Roland fantom 8, Tannoy precision 6D, Genelec 8050, i komp (monitor i masinu). Video sam neke Ups oko 50e na it-svetu..moze li to? Ali opet pitanje, ako ups ima dve uticnice, kako da prikljucim sedam strujnih kablova??? ![]() Nasao sam kod nas i ovo (American Audio PDP950)za 95e: Sta je ova sprava tacno i moze li mi ona zavrsiti posao? P.S. Verovatno ce neko reci: "sta si se stegao" ali pukao sam na neke druge stvari, pa mi je sada luksuz davati za struju 200-300e... ![]() Last edited by Nemania; 22-11-2010 at 10:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
koliko vidim ni ovo nije stabilizator
![]() samo sto svaki strujni output ima osigurac, plus imas merenje napona napred. i to je to. Da kazemo Tracks na steroidima ![]() Vijaj Furmana. Moja iskustva - najbolje je imati jedan UPS i jedan Furman. Znaci u elektricnu mrezu bocnes UPS - on pazi na nestanke struje, i posle njega vezes Furmana da dopegla sve kako treba - i dalje distribuiras struju ko covek dalje po spravama. Djuture akcija od minimum 400 eura, ali si posle zaista miran. pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Čemu slu?i stabilizator?
?ta to on radi ?to ne mo?e PSU u svakom uređaju koji je nakačen na mre?nu struju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
ti znades iznutra kako to sve funkcionira
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje decjeg hora-Pitanje HITNO | Nemania | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 18-02-2010 10:29 AM |
Preamp vi?e ?umi zbog lo?ije struje? | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 23-04-2008 04:08 PM |
Stabilizator napona??? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-07-2007 03:21 PM |