|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
nisam znao gde da okacim ovu temu, pa ajde da pokusam ovde!
dakle trebaju mi cepovi za ushi koji stite nase usi od preglasnih zvukova i koliko sam skapirao da propustaju samo odredjene freq. i da se sa tim poprilicno normalno cuje (moze da se nastupa) a stite nase usi. ja verujem da dosta ljudi koji se bave zvukom imaju ovaj problem ili ce imati u buducnosti. dakle da li neko zna ko izradjuje te cepove, koja im je cena i da li postoji varijanta da se izrade po nasim ushima i da li je razlika u ceni prevelika ako se poruce po nasim usima ili da se uzme odredjena velicina? stvarno ne znam nista o tome, pa bi bilo odlicno kada bi neko ko zna podelio sa nama (verujem da mnoge ljude interesuje ovo) hvala puno! Nemanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Varijanta custom izrade je nabolja ali i najskuplja ( ide do 1000 eura).
Licno sam probao 4-5 varijanti ( vosak, pena, plastike ... itd. ) ali su mi se ove pokazale kao najbolje i najudobnije ( sto je jako bitno) http://www.etymotic.com/ephp/er20.html Stize postom provereno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
ovdje u zg ima vec za 300 kn (45 eura otprilike).. silikonski po odljevu uha. Isplati se doc iz beograda, sredit odljev i dobiti po?tom čepove. Ja koristim već dugo vremena i stvarno radi kako treba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Super cena , samo sto je meni i 45e puno za chepove. Ovi gore pomenuti su manje od 10e a rade sjajno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
da, nije malo...koliko traju ovi koje ti koristi? i koliko sti?avaju? npr. moj bubanjar si je isto dao napraviti ove silikonske i nije bio ba? zadovoljan jer su mu "ubijali" feeling...sad koristi one zatvorene slu?alice od vic firth koje su mu super. Meni su te slu?ke grozne, ko da ti je neko nabio glavu u vreću spu?ve...ukusi ![]() ![]() lo?a stvar je da ove čepove po mjeri ne mo?e? isprobati prije neko ti ih naprave...pa ristika? kesnuti lovu za ne?to ?ta ti ne pa?e... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Imash u Snajperu chepove za 250 dinara, rade sasvim korektno, nastupao sam sa njima dosta,rade posao. ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Drugar doneo iz Francuske (Moric ga zna-Majlo) komplet cepova, za visoke, midle i bass frekvencije, brutalno rade, mislim da su oko 30 E kostali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Ziveli
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Gde kupujes te OHROPAX, apoteka... muzicka radnja..... nesto trece?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ajde da budem malo konkretniji.
prvo, da ne budu sad neke antene! ![]() znaci da ne vire iz usiju, vec budu malo diskretnije. drugo, da cena bude maksimalna 100e sa ukupnim cimanjem, dal to trebalo da se ode negde pa da se uzmu dimenzije ili da bude sa transportom (ako se porucuje preko neta) nije bitno, ili jos bolje ako ispunjavaju ove da kazem "uslove" a da su jeftine to bi bilo sjajno! i da propustaju glas, dakle da normalno mozes da cujes razgovor pod glasnom muzikom, u klubu nekom i sl. hvala. p.s. gde si Nemy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
ko ih izradjuje u srbiji? |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mix - plugs & outboard za Florence + machine | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 15-03-2010 06:43 AM |
Win plugs od sada na macu!!!! | roginator | DSP forum | 0 | 31-07-2009 09:56 PM |