|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Super cena , samo sto je meni i 45e puno za chepove. Ovi gore pomenuti su manje od 10e a rade sjajno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
da, nije malo...koliko traju ovi koje ti koristi? i koliko sti?avaju? npr. moj bubanjar si je isto dao napraviti ove silikonske i nije bio ba? zadovoljan jer su mu "ubijali" feeling...sad koristi one zatvorene slu?alice od vic firth koje su mu super. Meni su te slu?ke grozne, ko da ti je neko nabio glavu u vreću spu?ve...ukusi ![]() ![]() lo?a stvar je da ove čepove po mjeri ne mo?e? isprobati prije neko ti ih naprave...pa ristika? kesnuti lovu za ne?to ?ta ti ne pa?e... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imash u Snajperu chepove za 250 dinara, rade sasvim korektno, nastupao sam sa njima dosta,rade posao. ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Drugar doneo iz Francuske (Moric ga zna-Majlo) komplet cepova, za visoke, midle i bass frekvencije, brutalno rade, mislim da su oko 30 E kostali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
ko ih izradjuje u srbiji? |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mix - plugs & outboard za Florence + machine | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 15-03-2010 06:43 AM |
Win plugs od sada na macu!!!! | roginator | DSP forum | 0 | 31-07-2009 09:56 PM |