|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 12-08-2010 at 12:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Znamo da je Korg Monotron mali, ali ovako fotkan na Roland Gaia SH101 synthu izgleda jo? manji.
Ovo je samo dio live setupa Liama Howletta. Glavni synth mu je jo? uvijek Virus TI Polar, a Monotron i Gaia SH101 uvalili mu Korg i Roland. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mogao je da skine perut sa monotrona makar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
a evo ga i novi kasioton, samo za 800 evra i bez digitrona, kada vec pricamo o malim sintovima
http://www.teenageengineering.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jest, imao sam ga kod sebe nedavno, i stvarno je nevjerojatno malen.
ali ima dobar sound.. pravi analog filter.. i LFO ide u audio podrucje itd,, super za ovako eksperimentlane zezancije. ali i probleme koje nosi cinjenica da je napravljen kao igracka. prvo izlaz mu je dosta slab, najbolje ga je prikljuciti u hi Z input na preampu. i drugo, cuje mu se baterija (kako lagano cvili) u audio izlazu. moj prijatelj Denis, koji je navratio iz Nizozemske, s Monotronom (i Wiard modularom), mi je cak htio ostavit svoj, pa da si on tamo uzme drugi, jer mi se prvo bio jako svidio. ali onda sam se ohladio brzo zbog gore opisanih problema. neznam mozda je njegov bio sjeb.. ili je baterija bila.. ono sto je zaniimljivo je, da se monotron prodao u prilicnim kolicinama, a neki smatraju da je to bio samo "test balon" za KORG, da vidi ima li trzista za neki mali analog (ali ipak za odrasle). drz'mo fige.. PS da taj teenage engineering nije uopce igracka, ima neke zgodne mogucnosti a i taj display i cijeli dizajn nisu jeftini. u svakom slucaju pocele su mi se svidjati te male spravice.. pogotovo za uzivo.. a sad je nastala prava poplava.. monotron, doepfer dark energy, vermona lancet, mfb, novi sem, tinyizer itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
korg je igracka, tzv "mamipara"....napalis se, kupis, ohladis se posle dva dana (ili sata) ali ti nije zao jer je malo para..prebolis nekako. Ovaj Tennageengineerign kbd, je druga prica...malo je vise advanced, ali i to je u granicama igrackica,... bacanje para...samo za kolekcionare koji vole da skupljaju i imaju sve...
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim da je za mali analog za (relativno) vrlo male pare, ovo puno bolji izbor:
ova mala uopce nije loša, osim sto se kuzi da nema blage veze o cem prica.. ali oprastam joj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
sto se tice monotrona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa u EU je 50 eura
PS mergao sam tvoj stari topic sa ovim novim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
mislim da je 60 u skaju, nisam siguran.
a taj dark energy je odlican nacin da na mala vrata i izokola unesem modular u kucu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
analog analogue analogni, korg, liam howlett, prodigy, roland |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali mixer? | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 18-05-2010 09:48 AM |
Na? mali radio | meka | Razno | 0 | 20-04-2010 01:15 PM |
Moj mali lejbl ;) | Hollywood | Promocija radova | 11 | 19-03-2009 01:42 PM |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |
mali prijedlog | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 14-06-2005 01:46 PM |