|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bok!
evo buraz ovih dana planira uzeti mali mixer do 10-12 kanala.E sad neki tip mu je preporučio yamaha mg124c,a njemu se sviđa i mw10-12c.Da li su dobri ovi mixeri i koje su im mane? Ako mi mo?ete preporučiti neko puno bolje rije?enje za lovu do 2500kn samo naprijed.Koliko se uopće isplati uzeti mali mixer s usb-om-da li je to potrebno ili je bolje nabaviti čistu klasičnu analognu varijantu bez usb-a.... Hvala unaprijed! p.s radi na pc-u +stara terratec 2496 +cubase sx3....snima najvi?e 2-4 kanala odjedared! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne znam mozes li tom lovom dobaciti neki Allen&Heath ili bar neki Mackie...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 12-05-2010 at 05:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mogu uzeti mackie 802 vlz3 za 2000kn-je li to bolje ili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Yamahe ipak imaju znatno bolje preampove od behringera, a i - sve ostalo. Ruting na behringerima i strasno ograniceni I/O ogranicavaju upgrade. Mackie je u svakom pogledu bolji od spomenutih. Jos ako skupis za onyx820... Naravno, ako ti treba fw interface...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Yamaha MG serije je odličan mikser - za izbjegavanje u ?irokom luku!!!
Prvi ozbiljan mikser kompakt klase je, po meni, Allen&Heath ZED serije. A ako već ?eli? u?tediti neku kintu probaj jeftine Peavey PV miksere (postoji i USB varijanta).
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na? mali radio | meka | Razno | 0 | 20-04-2010 01:15 PM |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |
Moj Mali Atelje | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-03-2007 09:32 PM |