Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2010, 05:27 PM   #1
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Cool Istorijski Raskid

Pink i Grand raskinuli saradnju!
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 06:16 PM   #2
UnderTheSun
Member

Default Re: Istorijski Raskid

Ma dal je moguce...

Pitanje je dal ce Pink nastaviti sa forsiranjem folka uz neku svoju produkciju, ili su totalno zavrshili sa tim. U svakom sluchaju uz svoju fan bazu, bice potrebno mnogo godina dok se Grand ne ugasi...
UnderTheSun is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 07:15 PM   #3
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

...Meni Grand na Pink-u nije smetao... Kompletan program im je u rangu sa tim Grandom... namenjen publici takvog mentalnog sklopa i intelektualnih mogucnosti... kao sto su latino-americke serije, ona sramota za novinarstvo "Nacionalni dnevnik", trecerazredni filmovi, kic scenografija u studijima i cirkus jutarnji program... Resenje za Grand je bilo NE_memorisati taj kanal. A sta sad? Ono sto sleduje je ono sto mene plasi, posto Sasa Popovic sigurno nece odustati od "edukovanja" nacije...

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.
sRce is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 07:57 PM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Brena i Saša Popović dobili 15 miliona evra

Bogati grčki biznismen, vlasnik „Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije „Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na „Pinku“.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/2012...5-miliona-evra

(Inače, nezvanično, „Grand“ je ranijih godina od „Pinka“ dobijao milion evra po sezoni)
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 08:26 PM   #5
pecass
Member

pecass's Avatar

Sve u svemu "da ti pozli do sledeceg milenijuma"
pecass is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 08:29 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ovo ti je biznis.. zna sale sta radi!
branoy is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 08:35 PM   #7
UnderTheSun
Member

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Damn...
Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka
UnderTheSun is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 08:36 PM   #8
google
Banned

Ja sam mislio da je to ista firma. Mada mi je svejedno i da su raskinuli i da nisu.

Quote:
Originally Posted by UnderTheSun View Post
Damn...Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka
Svejedno ne gledam tv, tako da moze biti i 3 granda, sto se mene tice. Mislim i da ima vise grandova samo se drugacije zovu i emituju ih druge stanice...

Mislim da ljudi mrze grand jer je Sasa bogat, a mi nismo...

Program je verovatno osrednji, ali sigurno kvalitetniji od raznih repera, tehno, alternative, panka...

Vrlo vazno...

Last edited by google; 03-08-2010 at 08:41 PM.
google is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 09:20 PM   #9
voomighty
Senior Member

voomighty's Avatar

a cekajte jel to ukljucuje i kursadzije )))))))

e dakle...

da se ja pitam.... NE MOZE DA IMA 3 granda jebiga! Ali se ne pitam ja nego se pita onaj ko ima $$$$$$$$.
A najvise mrzim te koji GISTROOOO ne gledaju tv i grand a krajickom oka maste brk na Grand balerine i smeju se forama Kursadzija! To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima, isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog, takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa. Ostali bi voleli da su ON LICNO!!!!!!!

sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.

voomighty is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 08:36 AM   #10
google
Banned

Quote:
Originally Posted by voomighty View Post
To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima
Omladina slusa sta hoce. Uglavnom su to razna sranja. Grand je samo jedno od njih. Razni reperi, ded metalci, pankeri i mn. dr. su isto to.

Quote:
isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog,
Ne gledam tv uopste.

Quote:
takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa.
To je to isto, samo racionalizacija. Ljudi misle da je seljacina i olicenje neukusa jer je on bogat, a mi siromasni.

Quote:
sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.
Grand ce uvek postojati, samo pod drugim imenom. On je idealan za propalu zemlju gde bi ljudi da se obogate preko noci, a nemaju skolu. To je nesto poput "americkog sna", to je nas "srpski san". Kakvi spavaci- takvi i snovi.
google is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules