Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Istorijski Raskid (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34713)

balthazaar 03-08-2010 05:27 PM

Istorijski Raskid

Pink i Grand raskinuli saradnju!

UnderTheSun 03-08-2010 06:16 PM

Re: Istorijski Raskid

Ma dal je moguce...

Pitanje je dal ce Pink nastaviti sa forsiranjem folka uz neku svoju produkciju, ili su totalno zavrshili sa tim. U svakom sluchaju uz svoju fan bazu, bice potrebno mnogo godina dok se Grand ne ugasi...

sRce 03-08-2010 07:15 PM

...Meni Grand na Pink-u nije smetao... Kompletan program im je u rangu sa tim Grandom... namenjen publici takvog mentalnog sklopa i intelektualnih mogucnosti... kao sto su latino-americke serije, ona sramota za novinarstvo "Nacionalni dnevnik", trecerazredni filmovi, kic scenografija u studijima i cirkus jutarnji program... Resenje za Grand je bilo NE_memorisati taj kanal. A sta sad? Ono sto sleduje je ono sto mene plasi, posto Sasa Popovic sigurno nece odustati od "edukovanja" nacije...
:cry:

DaBear 03-08-2010 07:57 PM

Brena i Saša Popović dobili 15 miliona evra

Bogati grčki biznismen, vlasnik „Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije „Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na „Pinku“.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/2012...5-miliona-evra

(Inače, nezvanično, „Grand“ je ranijih godina od „Pinka“ dobijao milion evra po sezoni)

pecass 03-08-2010 08:26 PM

Sve u svemu "da ti pozli do sledeceg milenijuma":banghead:

branoy 03-08-2010 08:29 PM

ovo ti je biznis.. zna sale sta radi! :p

UnderTheSun 03-08-2010 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 284154)

Damn...
Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka :banghead:

google 03-08-2010 08:36 PM

Ja sam mislio da je to ista firma. Mada mi je svejedno i da su raskinuli i da nisu.

Quote:

Originally Posted by UnderTheSun (Post 284160)
Damn...Sad cemo imati 2 Granda....il 2 Pinka

Svejedno ne gledam tv, tako da moze biti i 3 granda, sto se mene tice. Mislim i da ima vise grandova samo se drugacije zovu i emituju ih druge stanice...

Mislim da ljudi mrze grand jer je Sasa bogat, a mi nismo...

Program je verovatno osrednji, ali sigurno kvalitetniji od raznih repera, tehno, alternative, panka...

Vrlo vazno...

voomighty 03-08-2010 09:20 PM

a cekajte jel to ukljucuje i kursadzije :))))))))

e dakle...

da se ja pitam.... NE MOZE DA IMA 3 granda jebiga! Ali se ne pitam ja nego se pita onaj ko ima $$$$$$$$.
A najvise mrzim te koji GISTROOOO ne gledaju tv i grand a krajickom oka maste brk na Grand balerine i smeju se forama Kursadzija! To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima, isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog, takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa. Ostali bi voleli da su ON LICNO!!!!!!!

sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.

google 04-08-2010 08:36 AM

Quote:

Originally Posted by voomighty (Post 284169)
To sto neko ne gleda ne mora da znaci da treba da se truje omladina raznim sranjima

Omladina slusa sta hoce. Uglavnom su to razna sranja. Grand je samo jedno od njih. Razni reperi, ded metalci, pankeri i mn. dr. su isto to.

Quote:

isto tako mislim da dooobro znas kakav je program jer ne postoji osoba u ovoj zemlji a i sire koja nije videla makar jednu epizodu grand SHOWa ili neceg slicnog,

Ne gledam tv uopste.

Quote:

takodje ako mislis da ga ljudi mrze "jer je bogat" a oni sitomasni...zivis u nekoj drugoj zemlji! Jedini ljudi koji ga mrze su oni koji misle da je seljacina i olicje neukusa.

To je to isto, samo racionalizacija. Ljudi misle da je seljacina i olicenje neukusa jer je on bogat, a mi siromasni.

Quote:

sta god da vi mislite, iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja Granda (nazalost, verovatno nisam u pravu), a za Fox me zabole.

Grand ce uvek postojati, samo pod drugim imenom. On je idealan za propalu zemlju gde bi ljudi da se obogate preko noci, a nemaju skolu. To je nesto poput "americkog sna", to je nas "srpski san". Kakvi spavaci- takvi i snovi. :(

All times are GMT +1. The time now is 03:42 AM.