Jucer mi je stigla nova E-MU 0202 USB zvucna kartica, i prvo skuzim da mi nedostaje instalacijski cd unutra kad sam otvorio paket. Reko ok, nema veze sigurno ima na e-mu sajtu driveri za download. Odem tamo skinem drivere, instaliram uz dosta poteskoca (kao da se cijeli komp smrzava kod instalacije), i sve je ok zasad.
Control panel od EMU 0202 uredno prepoznaje karticu, ja u windowsima XP postavljam karticu kao glavnu, i nakon restarta u biosu disejblam onboart zvucnu. E sad problem je u tome, ?to svaki put kad ja restartam komp emu 0202 ne moze biti detektiran od svog control panela. Sad tu dolazi ono sto me zbunjuje, a to je onaj knob za headphone kojim se ujedno i pali i gasi uređaj (kolko sam ja skuzio). Ne znam koja je njegova funkcija sto se tice paljenja i ga?enja uređaja, tj kada ga koristiti.
Imam osjecaj da se nakon restarta windowsa sve poremeti sa usb driverima ove zvucne, ali nisam siguran u cemu je problem. WinXP na kojima trenutno radim, su fri?ko instalirani prije 5 dana, tako da nisam siguran da je u njima problema.
MOLIM vas ljudi(pogotovo vlasnici ove serije EMU-a) da mi ka?ete ?to da napravim, kako bi nakon svakog paljenja računala kartica bila odmah prepoznata, jer zasad mi se to cini nemoguca misija.
Ispričavam se na dugom postu
Hvala