|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kolege pomagajte...Danas sam kupio zvucnu E-mu 0202 Usb i mogu vam reci da sam nasao vise mana nego prednosti...Prednosti su: kvalitet zvuka-dobar (za tu cenu),snimanje glasa,basa,gitare odlicno sumova skoro i da nema i uz pomoc AmpliTubeta moze se izvuci jedan solidan zvuk itd...E sad mane:Imam pucketanja,seckanja,a ako povecam latenciju onda je kao ok,ali onda ispada da sam u minusu jer sam imao manje kasnjenje sa Creativ Audigy-em (prosla karta) i asio4all driverima nego sad sa novom kartom koja takodje ima asio drajvere...Jako los zvik na zvucnicima u winampu recimo,a pritom je super zvuk u Sonaru.Nemam volume Control,kartica od namestanja nekih ima samo Device(u slucaju da imas dve kartice pa tu selektujes koju hoces) i Sample rate koji bih molio neko da mi pojasni kao pojam i u kakvoj je on vezi sa latencijom...Cak mi se cuju i dugmici od tastature (kao na mobilnom)
![]() Ako jos sta treba od informacija napisacu naravno... Ps:ovako se obicno zavrsava vrhunac pucketanja : file:///C:/Documents%20and%20Setting.../Sonar%207.bmp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Iskreno se nadam da ce neko znati da mi pomogne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
1. skini poslednji softver i drajvere sa emu sajta
2. da li si prvo instalirao drajver, a zatim patchmix? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pravo da ti kazem Lesho citao sam forum ceo dan i isto se postavljalo pitanje oko drivera i patchmix-a...Bio sam na sajtu E-mu-a i mozda sam retardiran ali ja nisam uspeo da nadjem drivere tamo,a patchmix ne znam ni sta je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
http://www.emu.com/support/files/dow...y=0&Platform=1 patchmix dsp je njegov mikser. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala...Bio sam na toj stranici 100 puta ali uopste nisam izvalio drajvere pred nosom...Mnogo sam glup....Kad instaliram i Patchmix nadam se da ce biti bolje,a ako ne bude
javljam se opet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Instalirao sam prvo drivere pa patchmx,ali mi je ptchmix stao u jednom delu instalacije sa porukom: ''Setup is unable to detect a supported product on your system''..Nista meni tu nije jasno,sve sam lepo povezao (jedan kabl),instalirao drivere kako treba restartovao i eto...Kad ce se desiti da ja nesto kupim i da ne mislim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da Patchmix ni ne postoji za te E-mu USB uredjaje , samo za PCI vazi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
tebe sigurno zeza usb..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
najbolje uradi sve ispocetka.prethodno deinstaliraj te drajvere koje si vec instalirao,izbodi karticu iz usb-porta,restartuj komp,pocisti registre ako imas neki softvercic za to,ponovo ubodi zvucnu ali u neki od USB PORTOVA SA ZADNJE STRANE KUCISTA(dakle direktno na maticnoj ploci),instaliraj najnovije drajvere sa sajta,evo ti link,i pre pocetka rada stavi latenciju za pocetak na recimo 10-20 ms (milisekundi).nisam siguran na koliko je ona po default-u podesena.i naravno,da ti u programima u kojima radis drajver bude EMU asio....i naravno,u control panel
u u podesenjima zvuka,selektuj EMU 0202 kao glavni sound/voice playing/recording device... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG D40S & E-MU 0202 USB => Ima Suma - Nema Suma | jox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 21-06-2009 06:42 PM |