Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-05-2010, 02:24 PM   #1
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Boys just wanna have sex with girls that just wanna have fun

Evo i mene posle nekoliko svetlosnih godina.Zavrsio sam jednu od novijih stvari,ukrao tudj video(''ibiza'' video sa youtuba) i nekoliko semplova koje obecavam da cu platiti kada postanem popularan.Sve ostalo sam uradio sam mozda ima gramatickih gresaka buduci da nisam angazovao Kanibala Lektora.
Navalite,ja otprilike znam sta mi smeta,ali zelim da to cujem od drugih.

Last edited by Bitch; 26-05-2010 at 09:53 PM.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2010, 11:25 PM   #2
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Default Re: Boys just wanna have sex with girls that just wanna have fun

ahahhahahahh koji je ovo raspad sto ce reci VRH!!!!

bravo care neb' ja tu nista dir'o

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2010, 08:46 AM   #3
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Hvala na lepim recima,ovaj put sam se stvarno potrudio.Ako ovo citaju moderatori neka skinu ovi ostalih 4,5 nepotrebnih videa iz prvog posta,ne znam sto mi se toliko puta ''ponovio''.Pozdrav.
Old 26-05-2010, 09:30 PM   #4
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

ceo dan slusam ovo

smeta mi sto si opet iseko punch gitari

ima potencijal da bude hevy hit ako uspes da ga ispromovises kako treba i malo srece
Old 27-05-2010, 11:58 AM   #5
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by vasko View Post
ceo dan slusam ovo

ima potencijal da bude hevy hit ako uspes da ga ispromovises kako treba i malo srece
Gitara je sastavljena od cetiri gitare,dva razlicita heavy zvuka, dve levo i dve desno.Jedino da sledeci put ne diram eq uopste.
Ova stvar je ustvari najava(singli) onoga na cemu radim vec duze vreme,ali nikako da zavrsim,ovo je mozda najkomercijalnija stvar,pokusacu da je sto bolje izreklamiram,mada ne ocekujem neki uspeh, jer ne zelim da se skenjam posle kada od toga ne bude nista.Ovako zavrsavacu stvar po stvar dok ne sklopim album,samo jos da nadjem od koga da pokradem spotove,jer stvarno nemam zivaca i to da radim sam.
Old 27-05-2010, 09:52 PM   #6
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

zaista hit!

Quote:
Originally Posted by vasko View Post
ceo dan slusam ovo

po meni je BAS TO trademark DV feel, uopste ne bi bio to taj rad kad bi gitre bile a-la pantera powah moar punchy i slicno

(btw kick je tolko brutalno punchy i perfektno se uklapa uz netolikopunchy gitre. i mnogo seksa je mnogo )

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Gsamo jos da nadjem od koga da pokradem spotove,jer stvarno nemam zivaca i to da radim sam.
brale dvesta evrica neka krsh kamerica i pravac u disko klubove - eto savrsenstva

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 10:16 AM   #7
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Ja sam ovu stvar cuo milion puta,a odlucio sam da zvuk gitare bude takav,kada sam otpanjio pesmu na svojim Adamima A7 i nabio glavu u zvucnik,nekako mi se ucinilo da je sve na svom mestu i pritom kida mi usi,ovo mi je bio neki poslednji test jer mi soba nije bas akusticna.Ako neko ima adame nek proba mnogo bolje zvuci,a prija usima.Po 2x ujutru i uvece.Pozdrav.
Old 28-05-2010, 11:03 AM   #8
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

nije los riff i vibe...
samo..jos uvek mi sve nije nekako zalepoljeno. Fali mi kompresije na celom mixu...to bi izvuklo puno. i vokal bijos malo vise zaprljai i svaio neki delay ili mali prostor...
ja ovakbe stvari miksam sa bus kompressorom ON od pocetka pa po njemu, kako on "dishe" podesavam sve. Moze da doda jos mnogo energije na snimak !!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 03:49 PM   #9
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
nije los riff i vibe...
samo..jos uvek mi sve nije nekako zalepoljeno. Fali mi kompresije na celom mixu...to bi izvuklo puno. i vokal bijos malo vise zaprljai i svaio neki delay ili mali prostor...
ja ovakbe stvari miksam sa bus kompressorom ON od pocetka pa po njemu, kako on "dishe" podesavam sve. Moze da doda jos mnogo energije na snimak !!
A ja se sve bojim da ne preteram sa kompresijom,jos uvek citam onaj ''kompresor decode'' i pokusavam da shvatim poentu,ali opet mislim bolje manje kompresije nego previse,jer za mene je jos uvek problem da napravim granicu izmedju ova dva.Ono sto mislim da sam uspeo sa ovom stvari je da podignem svoj nivo produkcije na taj nivo da otprilike budem zadovoljan sobom odnosno to je to sto sam zeleo da kazem i zadovoljan sam kako zvuci, od prvog kik kita pa do kraja.Sad sam u problemu da stvari koje sam poceo da radim pre ove nateram da zvuce tako.
To sa buss kompresorom sam video na Charlesovom DVD-u,ali jos nisam isprobao,moracu.
Nego kakav mi je engleski jel' razumljiv i da li ima pravopisnih gresaka?Pozdrav.
Old 28-05-2010, 04:28 PM   #10
sashavl
Junior Member

super je, a ako stvarno hoces misljenje onda ovako, ritam bubnja mi se bas ne svidja, trebao je neki udarac snare-a vise, narocito u drugom delu, i vokal mi se ne svidja bas, trebao je ici malo vise a i glas nije neki, al to je relativno , uglavnom ima fazon
sashavl is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules