|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo i mene posle nekoliko svetlosnih godina.Zavrsio sam jednu od novijih stvari,ukrao tudj video(''ibiza'' video sa youtuba) i nekoliko semplova koje obecavam da cu platiti kada postanem popularan.Sve ostalo sam uradio sam mozda ima gramatickih gresaka buduci da nisam angazovao Kanibala Lektora.
Navalite,ja otprilike znam sta mi smeta,ali zelim da to cujem od drugih. Last edited by Bitch; 26-05-2010 at 09:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ahahhahahahh koji je ovo raspad sto ce reci VRH!!!!
bravo care neb' ja tu nista dir'o ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na lepim recima,ovaj put sam se stvarno potrudio.Ako ovo citaju moderatori neka skinu ovi ostalih 4,5 nepotrebnih videa iz prvog posta,ne znam sto mi se toliko puta ''ponovio''.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ceo dan slusam ovo
smeta mi sto si opet iseko punch gitari ima potencijal da bude hevy hit ako uspes da ga ispromovises kako treba i malo srece
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ova stvar je ustvari najava(singli) onoga na cemu radim vec duze vreme,ali nikako da zavrsim,ovo je mozda najkomercijalnija stvar,pokusacu da je sto bolje izreklamiram,mada ne ocekujem neki uspeh, jer ne zelim da se skenjam posle kada od toga ne bude nista.Ovako zavrsavacu stvar po stvar dok ne sklopim album,samo jos da nadjem od koga da pokradem spotove,jer stvarno nemam zivaca i to da radim sam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]()
zaista hit!
po meni je BAS TO trademark DV feel, uopste ne bi bio to taj rad kad bi gitre bile a-la pantera powah moar punchy i slicno (btw kick je tolko brutalno punchy i perfektno se uklapa uz netolikopunchy gitre. i mnogo seksa je mnogo ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam ovu stvar cuo milion puta,a odlucio sam da zvuk gitare bude takav,kada sam otpanjio pesmu na svojim Adamima A7 i nabio glavu u zvucnik,nekako mi se ucinilo da je sve na svom mestu i pritom kida mi usi,ovo mi je bio neki poslednji test jer mi soba nije bas akusticna.Ako neko ima adame nek proba mnogo bolje zvuci,a prija usima.Po 2x ujutru i uvece.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
nije los riff i vibe...
samo..jos uvek mi sve nije nekako zalepoljeno. Fali mi kompresije na celom mixu...to bi izvuklo puno. i vokal bijos malo vise zaprljai i svaio neki delay ili mali prostor... ja ovakbe stvari miksam sa bus kompressorom ON od pocetka pa po njemu, kako on "dishe" podesavam sve. Moze da doda jos mnogo energije na snimak !!
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To sa buss kompresorom sam video na Charlesovom DVD-u,ali jos nisam isprobao,moracu. Nego kakav mi je engleski jel' razumljiv i da li ima pravopisnih gresaka? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
super je, a ako stvarno hoces misljenje onda ovako, ritam bubnja mi se bas ne svidja, trebao je neki udarac snare-a vise, narocito u drugom delu, i vokal mi se ne svidja bas, trebao je ici malo vise a i glas nije neki, al to je relativno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Do Ya Wanna Funk On This!!!! Its Alive-it's Mci | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 08-09-2007 08:00 PM |
Pet Shop Boys? | Napoleon | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 31-07-2007 04:35 PM |
MY milkshake brings all the boys in the yard!! :D | MUzzY | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 28-08-2006 06:44 PM |