|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Evo ovako...jedared sviruckah ne?to na klavijaturi i odsvirah dotičnu temu...Tema stvarno zvuči super...prosta, atmosferična...ba? dobro zvuči...samo ima jedan mali problem...ko god je čuo ka?e da nije moja
![]() ![]() zato...evo... http://dl.dropbox.com/u/538090/klavir.wav to je ta tema...poslu?ajte...samo nema "poznatio mi je i to"....bez čvrstih dokaza - ona je i dalje moja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Poznato mi je!
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To ti je varijacija na neku (ili bolje rečeno : neke) temu.
Samo ti to rabi. To se ne pika u otimanje tuđih ideja. Malo tačnije posloži harmoniju i navali da razradiš onoliko koliko ti treba za autorsko djelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
ba? sam ti i ja htio reć.....na tren podsjeti na ne?to ali taman da prepozna? ode tema u drugom smjeru...koji opet daje na ?eto drugo. Mislim da je tako sa svakim catchy instrumentalom.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
mislim da podseca na mesecevu sonatu, brze od iste naravno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Da. ali samo leva ruka. Desna ima upotrebljiv 6 i 7. takt.
Sve ostalo IZBRISI, bez razmisljanja i radi na ta dva takta. Oni su dovoljni za temu. Levu ruku malo promeni i malo spusti, promeni obrt. Onda ponovo uploduj. Last edited by google; 11-05-2010 at 08:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
U tom stilu se radi dosta tema za filmsku glazbu, (pada mi na pamet Donnie darko i Amelie) ali definitivno nisi ukrao nikome temu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ta njegova leva ruka ne svira nista bitno, mislim da bi bi bolje zvucala da se malo odsvira drugacije. Desna ruka ima dva upotrebljiva takta. To je dovoljno. Tema i treba da bude kratka.
Jedino sto znam da me nece poslusati. ![]() Last edited by google; 12-05-2010 at 10:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prvi dio je jako nalik Bethovenovoj 7 symphony, second movement... mm 51-66 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5V5k0Plh-jY (ovdje negdje oko 0:50 počinje ta melodija, samo nije na klaviru) Dalje si razvio temu u drugom smjeru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Jitter - jos malo na tu temu, ovaj put prakticno! | boggy | Tutorijali | 3 | 09-08-2007 11:26 AM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 04-05-2007 06:42 PM |
How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu | ANITA | Promocija radova | 63 | 17-04-2007 07:52 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |