![]() |
da li znate ovu temu?
Evo ovako...jedared sviruckah ne?to na klavijaturi i odsvirah dotičnu temu...Tema stvarno zvuči super...prosta, atmosferična...ba? dobro zvuči...samo ima jedan mali problem...ko god je čuo ka?e da nije moja :(...tačnije da sam je ukrao:) i da tvrdim da je moja...ALI niko ne zna ?ta je tačno!!!Ja stvarno ne znam! Mogu se zakleti da je svjesno nisam skinuo, jer ni ne znam uop?te čija je , niti kad sam je čuo...moguće je da sam je nesvjesno odsvirao...ne mogu da tvrdim...
zato...evo... http://dl.dropbox.com/u/538090/klavir.wav to je ta tema...poslu?ajte...samo nema "poznatio mi je i to"....bez čvrstih dokaza - ona je i dalje moja :) |
Re: da li znate ovu temu?
Poznato mi je! :)
|
To ti je varijacija na neku (ili bolje rečeno : neke) temu.
Samo ti to rabi. To se ne pika u otimanje tuđih ideja. Malo tačnije posloži harmoniju i navali da razradiš onoliko koliko ti treba za autorsko djelo. |
Quote:
ba? sam ti i ja htio reć.....na tren podsjeti na ne?to ali taman da prepozna? ode tema u drugom smjeru...koji opet daje na ?eto drugo. Mislim da je tako sa svakim catchy instrumentalom.... |
mislim da podseca na mesecevu sonatu, brze od iste naravno...
|
Quote:
Sve ostalo IZBRISI, bez razmisljanja i radi na ta dva takta. Oni su dovoljni za temu. Levu ruku malo promeni i malo spusti, promeni obrt. Onda ponovo uploduj. |
U tom stilu se radi dosta tema za filmsku glazbu, (pada mi na pamet Donnie darko i Amelie) ali definitivno nisi ukrao nikome temu...
|
Quote:
|
Quote:
Jedino sto znam da me nece poslusati.:D |
Quote:
Prvi dio je jako nalik Bethovenovoj 7 symphony, second movement... mm 51-66 :D http://www.youtube.com/watch?v=5V5k0Plh-jY (ovdje negdje oko 0:50 počinje ta melodija, samo nije na klaviru) Dalje si razvio temu u drugom smjeru. |
All times are GMT +1. The time now is 09:31 AM. |