|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo ovako, riječ je o nekom prekidaču čiju funkciju nisam uspio otkriti. Molio bih pomoć, ne mogu shvatiti o čemu je riječ
![]() http://pbckt.com/sv.GMk Kao ?to vidite, tu je i neki komad drveta za kojeg mi također nije jasno čemu slu?i ![]() P.S.: Novi sam ovdje, ispričavam se ako sam postao u krivi podforum
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ma baci ga odma ili mi prodaj za smesne pare ... imas moog slayer mod ugradjen u njemu ... znaci 2 mooga (filtera) u tom cudu imas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Znači to je to, jesi siguran? Zar se ta modifikacija ne sastoji od dodatnih potova za cutoff i res, a ne samo prekidača?
![]()
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
moog slayer modifikacija se tako zove iz zajebancije - nema nikakve veze sa moogovim zvukom niti moogovim filterom.
da, modifikacija se sastoji u dodavanja manualne pot kontrole za cutoff i rezonancu, cemu sluzi prekidac to nisam siguran. izmedju ostalog, mislim da se rezonanca moze naguziti puno jace nego u stadnardnoj varijanti.. do granice samo-oscilacije (self-oscillation). i ako dobro vidim na ovim slikama, headphone output se vraca natrag u filter input - za povratnu vezu i overdrive. to je stari trik i na minimoogu - da spojis izlaz za slusalice natrag u filter input. mozda prekidac sluzi za to. dali oces ili neces povratnu vezu .. nagadjam. PS daj ga malo očisti, kako je jadan prljav taj poly800.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 05-04-2010 at 10:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ma stalno razmi?ljam da ga rasklopim skroz i lijepo očistim, sredim ?ta se da, mo?da i dodam zasebnu bateriju za memoriju, jer ovo je jedan od onih prvih koji je nemaju ( je li itko od vas poku?avao tu modifikaciju na njemu?)
Inače mu fale 4 tipke, pa ako netko ima... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg mono-poly | ibiking | Kupujem/trazim | 0 | 19-03-2010 12:20 AM |
Modifikacija Avalon 737sp | RNT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 14-07-2008 10:27 AM |
omiljeni poly synth za bass | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 36 | 20-02-2008 04:52 PM |