![]() |
Tajanstvena modifikacija na Poly-800
Evo ovako, riječ je o nekom prekidaču čiju funkciju nisam uspio otkriti. Molio bih pomoć, ne mogu shvatiti o čemu je riječ:)
http://pbckt.com/sv.GMk Kao ?to vidite, tu je i neki komad drveta za kojeg mi također nije jasno čemu slu?i:confused: P.S.: Novi sam ovdje, ispričavam se ako sam postao u krivi podforum |
Re: Tajanstvena modifikacija na Poly-800
ma baci ga odma ili mi prodaj za smesne pare ... imas moog slayer mod ugradjen u njemu ... znaci 2 mooga (filtera) u tom cudu imas :) pozzz
|
Znači to je to, jesi siguran? Zar se ta modifikacija ne sastoji od dodatnih potova za cutoff i res, a ne samo prekidača?:confused:
|
moog slayer modifikacija se tako zove iz zajebancije - nema nikakve veze sa moogovim zvukom niti moogovim filterom.
da, modifikacija se sastoji u dodavanja manualne pot kontrole za cutoff i rezonancu, cemu sluzi prekidac to nisam siguran. izmedju ostalog, mislim da se rezonanca moze naguziti puno jace nego u stadnardnoj varijanti.. do granice samo-oscilacije (self-oscillation). i ako dobro vidim na ovim slikama, headphone output se vraca natrag u filter input - za povratnu vezu i overdrive. to je stari trik i na minimoogu - da spojis izlaz za slusalice natrag u filter input. mozda prekidac sluzi za to. dali oces ili neces povratnu vezu .. nagadjam. PS daj ga malo očisti, kako je jadan prljav taj poly800.. :wink: |
Quote:
pozdrav bogi |
Ma stalno razmi?ljam da ga rasklopim skroz i lijepo očistim, sredim ?ta se da, mo?da i dodam zasebnu bateriju za memoriju, jer ovo je jedan od onih prvih koji je nemaju ( je li itko od vas poku?avao tu modifikaciju na njemu?)
Inače mu fale 4 tipke, pa ako netko ima...:da: |
All times are GMT +1. The time now is 04:36 AM. |