|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zajebao sam stvar..... preko Nuenda 3 sam instalirao Hypersonic 1.00 za potrebe nekog projekta koji sam dobijo spolja. Pri instalaciji hypersonic je nesto smuljao sa sinhroacc.dll (tako nekako) fajlom i od tada nuendo redovno pada kada mu se ucita bilo koji projekat (samo par radi, ali u kojima nema vst fx i inst). Nemam backup sistema, ghost...posao ceka. Probao sam da reinstaliram hipersonic i nuendo, pa da vratim sano N3, ali ne vredi, isto se desava. Ima li ko ideju sta da se radi. BTW. Cubase 5 radi normalno, ali nece bas sve projekte iz N3 da mi otvori, da bih nastavio rad u njemu
sta ciniti?
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Instaliraj ovaj programcic , pokreni tu istu Hypersonic instalaciju, pa pogledaj sta ti je Hypersonic ubacio u registry...
Zatim pokreni regedit i obrisi sve te kljuceve (mozes i preko opcije clear gore postavljenog regshoota, ali ti je sigurnije rucno, ako toga nema mnogo), i zatim ponovo instaliraj Nuendo. Javi sta si uradio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
da pre toga deinstaliram Nuendo i hypers? Treba li da brisem reg?
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Mislim da nije bitno...Bitno ti je samo da nadjes, koje to izmjene pravi instalacija Hypera, kako bi mogao iste da obrises (probaj prvo deinstall hypera, pa onda obrisi ovo sto ti prijavi regshoot kao entry-e za install hypera). Uninstall wizard ne obrise sve izmjene koje napravi Hypersonic, pa zbog toga imas problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
hvala, veceras su do studija, pa cu probati
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Na kraju su mi stigle jos dve matrice za koje moram da ostavim hypersonic da radi
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi - samo dobri | HeatMan | Pricaonica | 266 | 02-12-2015 06:15 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |
Impulsi.... novi, stari, dobri, loshi....... | OFF | Audio Software | 38 | 29-08-2007 08:29 PM |