![]() |
Stari, dobri problem
Zajebao sam stvar..... preko Nuenda 3 sam instalirao Hypersonic 1.00 za potrebe nekog projekta koji sam dobijo spolja. Pri instalaciji hypersonic je nesto smuljao sa sinhroacc.dll (tako nekako) fajlom i od tada nuendo redovno pada kada mu se ucita bilo koji projekat (samo par radi, ali u kojima nema vst fx i inst). Nemam backup sistema, ghost...posao ceka. Probao sam da reinstaliram hipersonic i nuendo, pa da vratim sano N3, ali ne vredi, isto se desava. Ima li ko ideju sta da se radi. BTW. Cubase 5 radi normalno, ali nece bas sve projekte iz N3 da mi otvori, da bih nastavio rad u njemu
sta ciniti? |
Re: Stari, dobri problem
Instaliraj ovaj programcic , pokreni tu istu Hypersonic instalaciju, pa pogledaj sta ti je Hypersonic ubacio u registry...
Zatim pokreni regedit i obrisi sve te kljuceve (mozes i preko opcije clear gore postavljenog regshoota, ali ti je sigurnije rucno, ako toga nema mnogo), i zatim ponovo instaliraj Nuendo. Javi sta si uradio... |
da pre toga deinstaliram Nuendo i hypers? Treba li da brisem reg?
|
Mislim da nije bitno...Bitno ti je samo da nadjes, koje to izmjene pravi instalacija Hypera, kako bi mogao iste da obrises (probaj prvo deinstall hypera, pa onda obrisi ovo sto ti prijavi regshoot kao entry-e za install hypera). Uninstall wizard ne obrise sve izmjene koje napravi Hypersonic, pa zbog toga imas problem.
|
hvala, veceras su do studija, pa cu probati
|
OK, zovi me na fon kad budes tamo, objasnicu ti detaljnije na sta da se usresredis....
|
Sta si na kraju uradio? :)
|
Na kraju su mi stigle jos dve matrice za koje moram da ostavim hypersonic da radi:(.... radim u Cubaseu, pa cu cim to zavrsi da probam reinstall
|
All times are GMT +1. The time now is 11:39 AM. |