| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  08-02-2010, 06:00 AM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2008 
				 |  kako početi s d'n'b 

pozdrav svima! htio bih napraviti drum'n'bass bend s klasičnom rock postavom(bubanj, bas,gitara) , dakle treba mi netko ili ne?to ?to će pu?tati podloge u pjesmama, tj. one raznorazne semplove + ritam fill-ove. Nadam se da razumijte o čem pričam  Budući da se dosad nikad nisam bavio ničim sličnim (osim ?to sviram bubanj) zanima me koji uređaj da tra?im, tj. ?to mi treba od hardwera softwera ili nekih naprava da bi dobili d'n'b groove. Hvala unaprijed ps. posjedujem i bubanj elektronac s roland td5 ritam ma?inom ako ?to poma?e | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 10:04 AM | 
| noise d'n'b | noonchaka | Promocija radova | 3 | 18-05-2009 11:41 AM | 
| ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po | -neshapesha- | Promocija radova | 39 | 01-02-2007 03:03 PM | 
| -= D'n'B =- | ProkDu | Dragan Ivanović | 10 | 28-10-2006 12:39 PM | 
| Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 11:26 PM |