|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle, planiram kupovinu zvucne karte u cenovnom rangu oko 500 evra. Dvoumim se izmedju navedenih modela:
http://www.motu.com/products/motuaudio/ultralite-mk3 http://www.rme-audio.de/en_products_hdspe_aio.php Eto, ako neko ima iskustva sa navedenim modeilma ili savet u vezi kupovine, bio bih zahvalan na istom. Naravno u obzir dolaze i neke druge zvucne karte koje bi se mogle uklopiti u ovaj budzet, svaki predlog je dobro dosao! ![]() Samo da napomenem da bih kartu koristio iskljucivo za kucno snimanje tako da mi veci broj ulaza nije potreban, isto tako nije nepohodno da ima preamp, midi ualz, vrsta konekcije (usb, firewire, pci...) mi je takodje nebitna...U principu najbitinje mi je da ima kvalitetnu AD DA konevrziju. Hvala u napred na savetima! Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Sam si sebi odgovorio, RME.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
@Samo da napomenem da bih kartu koristio iskljucivo za kucno snimanje tako da mi veci broj ulaza nije potreban, isto tako nije nepohodno da ima preamp, midi ualz, vrsta konekcije (usb, firewire, pci...) mi je takodje nebitna...U principu najbitinje mi je da ima kvalitetnu AD DA konevrziju
Lynx L22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Code:
...u cenovnom rangu oko 500 evra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Motu radi savrseno, ali placas dodatno za PUNO I/O koji ti ne trebaju, kao i za dva preampa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
@Mitjovan
+ - 50.eura, pa mu i ti dodje oko 500.eura. U Artistu oko 540-560.eura a preko oko 480, dok u SAD oko 600.dolara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Koliko ja vidim na Thomann-u (Nemackom) je oko 600e...
![]() ![]() A i AIO je PCIe, a Lynx je PCi, ima i tu neceg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja imam Lynx 22.Imao sam dosta dobrih kartica pre nje,da ne nabrajam i odkako sam kupio Lynx22 o karticama vise ne razmisljam a ranije mi uvek neso falilo.Lynx 22 je pocetak neke profi price.Kupi i zavrsio si sa karticom.Imaces dva stvarno vrhunska kanala.
Gde ima 500eura nadje se jos 50 svi smo prolazili kroz te finansijske muke! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
I've seen things you people wouldn't believe... Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments... will be lost in time... like tears... in rain... Last edited by Roy Batty; 12-02-2010 at 10:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rme hdspe aio | liman021 | Computer Hardware | 1 | 28-06-2009 10:05 PM |
Motu Ultralite MK3 | psionic | DSP forum | 10 | 09-03-2009 03:54 PM |
Motu Ultralite- Asio - no sound | vlad. | Audio Software | 5 | 02-12-2008 02:50 AM |
MOTU UltraLite i zvukovi iz svemira! | bojanmil | DSP forum | 10 | 29-12-2007 01:31 PM |