![]() |
RME HDSPe AIO vs. MOTU UltraLite-mk3 Hybrid
Dakle, planiram kupovinu zvucne karte u cenovnom rangu oko 500 evra. Dvoumim se izmedju navedenih modela:
http://www.motu.com/products/motuaudio/ultralite-mk3 http://www.rme-audio.de/en_products_hdspe_aio.php Eto, ako neko ima iskustva sa navedenim modeilma ili savet u vezi kupovine, bio bih zahvalan na istom. Naravno u obzir dolaze i neke druge zvucne karte koje bi se mogle uklopiti u ovaj budzet, svaki predlog je dobro dosao! :) Samo da napomenem da bih kartu koristio iskljucivo za kucno snimanje tako da mi veci broj ulaza nije potreban, isto tako nije nepohodno da ima preamp, midi ualz, vrsta konekcije (usb, firewire, pci...) mi je takodje nebitna...U principu najbitinje mi je da ima kvalitetnu AD DA konevrziju. Hvala u napred na savetima! Pozdrav! :) |
Re: RME HDSPe AIO vs. MOTU UltraLite-mk3 Hybrid
Sam si sebi odgovorio, RME.
|
@Samo da napomenem da bih kartu koristio iskljucivo za kucno snimanje tako da mi veci broj ulaza nije potreban, isto tako nije nepohodno da ima preamp, midi ualz, vrsta konekcije (usb, firewire, pci...) mi je takodje nebitna...U principu najbitinje mi je da ima kvalitetnu AD DA konevrziju
Lynx L22 |
Quote:
Code:
...u cenovnom rangu oko 500 evra |
Motu radi savrseno, ali placas dodatno za PUNO I/O koji ti ne trebaju, kao i za dva preampa...
|
@Mitjovan
+ - 50.eura, pa mu i ti dodje oko 500.eura. U Artistu oko 540-560.eura a preko oko 480, dok u SAD oko 600.dolara. |
Koliko ja vidim na Thomann-u (Nemackom) je oko 600e... :) Ma nebitno... :)
A i AIO je PCIe, a Lynx je PCi, ima i tu neceg...:D |
Ja imam Lynx 22.Imao sam dosta dobrih kartica pre nje,da ne nabrajam i odkako sam kupio Lynx22 o karticama vise ne razmisljam a ranije mi uvek neso falilo.Lynx 22 je pocetak neke profi price.Kupi i zavrsio si sa karticom.Imaces dva stvarno vrhunska kanala.
Gde ima 500eura nadje se jos 50 svi smo prolazili kroz te finansijske muke! Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:40 PM. |