Go Back   Rumski Forum > Mali Oglasi > Komercijalni Oglasi

Komercijalni Oglasi Sekcija u kojoj se mogu vidjeti placeni oglasi

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 23-12-2009, 09:00 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Tra?i se ?egrt za studio

Studio Underground tra?i ?egrta za poslove editinga i usnimavanja, kao i odr?avanja studija. Zauzvrat dobija besplatnu obuku i praksu do mile volje, kao i mogućnost kori?ćenja studija u off-time-u. Neko veliko predznanje nije potrebno, jedino ?to je esencijalno je slobodno vreme i MOTIVACIJA.

javiti se isključivo na arthur@blokovi.net ili na privatnu poruku na forumu (slobodno se registrujte, ne ujedamo jako )

MOLIM DA SE NE JAVLJAJU LJUDI KOJI NEMAJU SVO SLOBODNO VREME OVOG SVETA DA GA POSVETE RADU&UČENJU

turisti i usputni prolaznici nas NE zanimaju

Last edited by Arthur; 19-01-2011 at 01:25 AM.
Arthur is offline  
Old 05-01-2010, 08:51 PM   #2
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: Tra?i se ?egrt za studio

Up...

diviner is offline  
Old 14-05-2010, 09:32 PM   #3
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Od nove godine na moj broj telefona javilo se preko 20 ljudi. Od tih 20, pojavilo se oko 10ak, od kojih se nastavljalo pojavljivati jedno 3-4 čoveka, on & off. Posle mesec i nešto dana, knjiga pala na tri slova, na jednog odličnog šegrta, koji je prošao dobar deo obuke, počeo samostalno čak i da odrađuje neke termine. Ali je i on zbog pritiska roditelja i fakulteta, nedavno odustao.

Ja prosto ne mogu da verujem da od svih članova foruma i zaljubljenika u audio produkciju ja ne mogu da nađem JEDNOG koji je spreman da mu poklonim svoje znanje i iskustvo, i osposobim da samostalno radi studijski posao, i da na kraju balade, postane čak i stalno zaposlen kod mene. Posla ima preko glave, a ja nemam na koga da se oslonim.
Arthur is offline  
Old 14-05-2010, 09:43 PM   #4
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

dakle da pojednostavim :

Traži se mlad, motivisan čovek, muškog pola, i poželjno mlađi od 30 godina, sa osnovnim predznanjem o tome šta je mikrofon a šta kabl i šta tu čemu služi. Da nije DJ, ili ljudi koji FruityLoops programiranje poznaju kao jedinu vrstu produciranje muzike. Da je ima nekog (ne mora velikog ) iskustva sa Cubase, Nuednom ili ProToolsom, ali i da je voljan da nauči MNOGO VIŠE o SVIM tim programima, sažvakano i pojednostavljeno od strane mene, koji sam većinu toga sam, na teži način učio i provaljivao. Da ima kod kuće kompjuter, poželjno sa nekom zvučnom kartom, a još poželjnije sa bilo kojim M-Audiom, ne bi li nešto prakse i editinga mogao da radi i kući, van studjiskog radnog vremena.

NEMA LEBA BEZ POGAČE
Mnogi su zvali da pitaju dal odma tu ima nekih para il da se ne cimaju. Zapravo većina.
Moj odgovor je NEMA. Za početak niko ne dobija nikakve pare, dok ne prođe obuku, i dokaže da može samostalno da radi na terminima koje kljienti plaćaju na sat. Znači turbo brz i veoma odgovoran i pedantan rad. Ako se neko tu ustali, i dokaže, svakako da ću morati da podelim deo posla, a time i deo novčanog kolača sa njim. Ali TEK pošto se dokaže i prođe obuku. A to ume da potraje od jednog pa sve do 6 meseci (za 5 godina unazad prošlo je dosta klinaca dole, i samo u zavisnosti od njihove volje i motivacije je ovaj period bivao kraći ili duži). Ako neko za 6 meseci ne može da se obuči da preuzme makar poslove editinga i osnovnog usnimavanja, jebiga, ja mu ne mogu pomoći. Bilo je ljudi koji su relativno brzo dobijali ključeve od studija.

Dakle, ne zovite me da me pitate ima li para. Ako vas sve ovo STVARNO zanima, javite se i pojavite dole, radnim danom od 12-20h.

edit:
a da, šegrt koji je prošao obuku, i ustalio se tu, ergo dobio ključeve od studija, ima slobodu da u offtimeu studija radi šta god oće,i koristi opremu i prostor studija za svoje potrebe i učenje.

Last edited by Arthur; 14-05-2010 at 09:45 PM.
Arthur is offline  
Old 14-05-2010, 09:46 PM   #5
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Od nove godine na moj broj telefona javilo se preko 20 ljudi. Od tih 20, pojavilo se oko 10ak, od kojih se nastavljalo pojavljivati jedno 3-4 čoveka, on & off. Posle mesec i ne?to dana, knjiga pala na tri slova, na jednog odličnog ?egrta, koji je pro?ao dobar deo obuke, počeo samostalno čak i da odrađuje neke termine. Ali je i on zbog pritiska roditelja i fakulteta, nedavno odustao.

Ja prosto ne mogu da verujem da od svih članova foruma i zaljubljenika u audio produkciju ja ne mogu da nađem JEDNOG koji je spreman da mu poklonim svoje znanje i iskustvo, i osposobim da samostalno radi studijski posao, i da na kraju balade, postane čak i stalno zaposlen kod mene. Posla ima preko glave, a ja nemam na koga da se oslonim.

e sto ti je danasnja omladina ! Nece ni motiku a ni miksetu !
DaBear is offline  
Old 14-05-2010, 09:47 PM   #6
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ja sam potpuno zbunjen i razočaran
Arthur is offline  
Old 15-05-2010, 07:32 AM   #7
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
to samo potvrdjuje da se 99% ljudi sa foruma prolazno interesuje za muziku i produkcija i kad na kraju ukapiraju da nemoze da se savlada za 7 dana i da se ne dobijaju rezultati od gotovog "cut and paste" materijala....rese da batale!
DaBear is offline  
Old 15-05-2010, 08:01 AM   #8
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
to samo potvrdjuje da se 99% ljudi sa foruma prolazno interesuje za muziku i produkcija i kad na kraju ukapiraju da nemoze da se savlada za 7 dana i da se ne dobijaju rezultati od gotovog "cut and paste" materijala....rese da batale!

Upravo tako, zele da dodju samo ako ces sa im sipas znanje u lobanju i da pride i promuckas da se bolje slegne, pa ce onda siroti da razmisle da li im se to svidja!!!
Hoce da odmah postanu Sumaher, a pri tome ne znaju da voze bicikl!
Old 15-05-2010, 08:14 AM   #9
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Upravo tako, zele da dodju samo ako ces sa im sipas znanje u lobanju i da pride i promuckas da se bolje slegne, pa ce onda siroti da razmisle da li im se to svidja!!!
Ti su jos dobri sto traze da im se sipa znanje... ne valjaju ovi najnoviji koji ne traze znanje nego sipanje para ni za sta (odmah) u dzep.
Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Hoce da odmah postanu Sumaher, a pri tome ne znaju da voze bicikl!
Ako bi imali para postali bi poznati ... tako da je to dve muve jednim udarcem

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 15-05-2010 at 08:18 AM.
boggy is offline  
Old 15-05-2010, 08:24 AM   #10
google
Banned

Quote:
Poslacu ti jednog mog djaka. Samo ne mogu pre srede.
google is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules