|
Komercijalni Oglasi Sekcija u kojoj se mogu vidjeti placeni oglasi |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
Od nove godine na moj broj telefona javilo se preko 20 ljudi. Od tih 20, pojavilo se oko 10ak, od kojih se nastavljalo pojavljivati jedno 3-4 čoveka, on & off. Posle mesec i nešto dana, knjiga pala na tri slova, na jednog odličnog šegrta, koji je prošao dobar deo obuke, počeo samostalno čak i da odrađuje neke termine. Ali je i on zbog pritiska roditelja i fakulteta, nedavno odustao.
Ja prosto ne mogu da verujem da od svih članova foruma i zaljubljenika u audio produkciju ja ne mogu da nađem JEDNOG koji je spreman da mu poklonim svoje znanje i iskustvo, i osposobim da samostalno radi studijski posao, i da na kraju balade, postane čak i stalno zaposlen kod mene. Posla ima preko glave, a ja nemam na koga da se oslonim. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tra?i se puno kvalitetne glazbe raznih ?anrova! | ANITA | Promocija radova | 104 | 19-10-2010 08:57 AM |
mali oglas: gitarista i pjevač tra?i bend | bassystem | Pricaonica | 2 | 15-12-2009 01:50 AM |
tra?i se indie pop vokal | projektor | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 28-11-2009 08:44 PM |