|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UebTnz3X0q4
eto iako je reperska pricha, mislim da ce se nekima svideti.. ![]() bacite komentar poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kul. Svidja mi se i Strukin vers iako ga nikad nisam nesto preterano gotivio. Jedino mi je refren malo 'tanak'.. Tacnije, malo mi ono 'Boze pomozi' na kraju para usi ali pretpostavljam da je to tu sa razlogom.
![]() Takodje mi ritam zvuci malo tanje, bar na ovim desktop zvucnicima. Ja bih to zamastio malo! Provuci neki boom o' skul kick i bice do jaja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
ne ne, nije miksana pesma.. ne kachim nikad miksane stvari... ref jeste tanji, ali dovoljno je ok sve da ljudi chuju nije bitna produkcija za tjub realno
hvala na komentaru.. kako ti zvuchimo mi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
bump
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
kul je stvar! old skul rulez! Svidja mi se i Strukin duks
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ima joj spasa, nema se brigash.. samo ja nemam vremena, a i ne bih nju kachio na net.. ima gomila stvari koju shtekamo po strani i chekamo pravi trenutak da izletimo sa njima..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
respekt za komshije...
samo cepajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundless - Sjeban Sam | HeatMan | Promocija radova | 0 | 25-11-2009 01:48 PM |
Soundless - Nocas sam sam (ft Bane MVP) | HeatMan | Promocija radova | 22 | 20-11-2009 02:19 PM |
Soundless - kad smo bili klinci (da li ce nas tuziti?) | HeatMan | Promocija radova | 34 | 07-10-2009 02:23 PM |
Soundless - policajac sa Banovog brda | HeatMan | Promocija radova | 9 | 06-09-2009 06:28 PM |