|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ne svidja mi se dobos. klep ti se ni ne cuje ispod njega. stvar je ok i fanki, ali je previse matora. inace, super svirka
![]() ![]() i previse si ga bacako po vokoderu. i to bas tom, izandjalom. inace uvod u stvar, onaj loop, odlican. si to sam komponovao ili marnuo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
semplovana je stvar... ne znam o kom klepu ti prichash? i da sam ga stavio (shto mislim da nisam) ne bih hteo da se chuje u ovoj stvari..
nije vokoder nego auto tune.. to je fazon, poshto je sad to komercijalno, ajde da bacimo pesmu svih vremena u auto tune... hvala na slushanju i komentaru edit: onaj elektrichni klavir je sviran... Last edited by HeatMan; 03-10-2009 at 01:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
da, auto tune. i nije da je sad komercijalan. vise je bio pre desetak godina. a klep, jes slab kvalitet, ali mi se cini da se cuje po malo ispod dobosa. ima neka praskavica ispod dobosa, definitivno.
Last edited by Flamez; 03-10-2009 at 01:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
jok.. ovaj put ima samo dva dobosha.. a taj glavni je prilichno prshtav..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
sad ce biti i link za download u opisu na youtubeu...
a evo ga i ovdi: http://rapidshare.com/files/28818001...atatatira_.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ne mogu da razumem da od 80 pregleda jedan chovek ostavi komentar, iskreno.. jesam toliko losh prema vama bio?
pa i da vam se ne svidja recite.. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I otkud mi znamo da li će Branko Milićević da vas tuži zbog refrena? Da sam ja Branko, ne bih vas tužio nego bih pitao koje su to uvek nove šeme (a da su dobre?) Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-10-2009 at 03:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
mene prvenstveno interesuje kako starija ekipa reaguje na ovo.. poshto se mladja (oko mog godishta, pa do nekih 30 godina) prilichno odushevila... "vraca ih nazad u dan".. a refren potpuno ispira mozak realno.. ![]() poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundless - policajac sa Banovog brda | HeatMan | Promocija radova | 9 | 06-09-2009 06:28 PM |