|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
na Gearslutz-u naidjoh na jednu vrlo zanimljivu temu kako dobiti solidan 16-to kanalni mixer sa motorizovanim faderima za mali novac...
evo kako izgleda finalni proizvod ![]() ![]() link http://www.gearslutz.com/board/so-mu...ontroller.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Odlicno izgleda samo su trebali da ubace bar jos jednog kada su se vec trudili.Jel probao inace neko BCF2000?....nije spor,kvarljiv ili tako nesto????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
a jesu mnogo buchni motori?
ja bih definitivno pazario 2 komada.. samo jos da nadjem dobrog stolara da mi napravi ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Nisam probao druge sprave sa motorizovanim faderima da bih mogao da uporedim da li su motorchici glasniji ili nisu. Da se cuju - cuju se ali nije bas toliko strasno koliko sam ja ocekivao kada sam citao po forumima. Nista ne smeta. Najbolje je da sam proveris u radnji da vidis da li ti odgovara. Za te pare i mogucnosti koje pruza, ova sprava je bez konkurencije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
hvala uzecu 2 definitivno... da ne zna neko dobrog stolara?
![]() btw. nadjoh na ebay B-Stock za 99 funti + 20 funti postarina... sto izadje tacno 130e.. (b-stock u ovom slucaju znaci da su bili na nekom tade show-u, zatim opet zapakovani, i prodavac daje garanciju od godinu dana) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170391350932 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
I ovi beli su fensi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer BCF2000 i Logic Pro 8 pitanje | milos | Computer Hardware | 6 | 30-05-2009 01:59 PM |
Gde je BCF2000 tutorijal? | Igor | Tutorijali | 5 | 27-09-2008 03:07 PM |
BCF2000 Midi kontroler - Problem :( | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 23-08-2008 10:45 AM |