|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mozda noobovsko pitanje jer nikada nisam video kontroler u akciji niti znam sta Mackie protokol moze sve da kontrolise...
Znam da mozes da kontrolises volume, pan, sendove ali me takodje interesuje da li kada se nabaci insert efekat mogu da se kontrolisu parametri tog efekta sa kontrolerom. Vidim da Euphonix MC Mix ovo radi ali je i dosta skuplji... http://www.youtube.com/watch?v=oQbnPqimRiQ Novation Remote SL automap funkcija ne radi u Logicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
moze , slucajno sam to provalio kad sam rucno mapirao korgkontrol videx u nuendu da ima te opcije , ne znam za logic ali probaj "peske da ubacis komande ali mislim nisam siguran sad da mora fx da ti bude loadovan , provericu ovih dana da proverim to pa ti javljam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
tnx, javi kako ide
![]() Znamo da vas ima sa BCF2000 kontrolerima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ma nema veze, ipak bih se pre opredelio za Remote Zero SL mk2, samo sacekacu da poprave automap za Logic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pravi si lenjivac :PPPPPPPP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa to, samo mi granu instaliraj
![]() ![]() Ma nije to zbog mapiranja nego zbog neke fals serije gde se 90% od uvezenih BCF kontrolera pokvarilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
okej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Pimpovani Behringer BCF2000 | Proximus | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 26-01-2010 05:16 PM |
Pitanje Behringer europower | darkofly | Razno | 5 | 24-03-2009 03:00 PM |