Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-09-2009, 04:52 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default crkao mi group?

iz čista mira ni u nuendu ni u cubaseu (oba su neka verzija iznad 3.1), ne radi mi grupiranje pojedinačnih klipova. Jednostavno neće. Nije do shortcuta, neće ni iz edit menija da se aktivira. Stoji ponuđeno kao opcija, ali kad selektujem i ka?em mu group, ne uradi ni?ta. Ne radi takođe ni ungroup. Ima li neko ideju il da ubijam ceo sistem, po?to reinstal nuenda nije pomogao.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2009, 02:05 AM   #2
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: crkao mi group?

uff, ne bih da te obeshrabrujem, ali ako reinstall nije pomogao ne zvuci dobro...
Old 17-09-2009, 07:27 AM   #3
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

obeshrabrio si me
Old 17-09-2009, 10:58 AM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
iz čista mira ni u nuendu ni u cubaseu (oba su neka verzija iznad 3.1), ne radi mi grupiranje pojedinačnih klipova. Jednostavno neće. Nije do shortcuta, neće ni iz edit menija da se aktivira. Stoji ponuđeno kao opcija, ali kad selektujem i ka?em mu group, ne uradi ni?ta. Ne radi takođe ni ungroup. Ima li neko ideju il da ubijam ceo sistem, po?to reinstal nuenda nije pomogao.
Jel' to tako u svim projektima?

Pozdrav,

Vasa
Old 17-09-2009, 08:42 PM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

da bogami. Otvorim i prazan projekat, ubacim mp3, isecem na dva dela, pokusam, i dalje nece
Old 17-09-2009, 09:02 PM   #6
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Znaci nisam jedini .. To se i meni desilo pa sam lupao glavom, a Nuendo se ponasao kao da radi sasvim normalno, nit je padao program, nit sta.. Vise puta sam reinstalirao Nuendo i nista novo se nije desavalo.. Tek kada sam reinstalirao grafiku, ono je proradilo.. Zvuci banalno, ali probaj ... Ni meni nije bilo jasno, ali , pravilo je da nema pravila
Inovative_kg is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2009, 01:52 PM   #7
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Quote:

Moram priznati da sam i ja imao taj problem, ali i u Cubase-u sx3. Moje iskustvo govori da ti cijeli DAW sjebe neki bad plug-in. Ja sam i?ao na goru varijantu ... reinstalirao cijeli komp ... ne jedanput ... dani i dani zajebanc... jbga, ti probaj prvo kaj ti je Inovative predlo?io, pa bu? vidio .... Javi rezultate!

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2009, 04:17 PM   #8
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

i ja sam pošao logikom ubijanja sistema, al je sve otišlo u majčinu i sad sam na sedativima
Old 18-09-2009, 04:28 PM   #9
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
i ja sam po?ao logikom ubijanja sistema, al je sve oti?lo u majčinu i sad sam na sedativima
E, ja juče u nekoj drugoj temi koja se ticala Nuenda i video sinhronizacije po?aljem "savet" čoveku i ajde kao da proverim da li kod mene sve radi (radilo je pre nedelju dana) i Ne mogu da otvorim nijedan video fajl u Nuendu (bilo koji codec). Ma?ina se samo sj...be i restartuje. Ne?to se mislim - da nije to do dongla

Pozdrav,

Vasa

P.S. Jb? sedative. Pivo, uzme? gitaru u ruke, sedne? za bubanj , ?tagod Pravi? galamu neko vreme, pa install ispočetka.... Dodu?e, ne mogu sebe ovog trenutka da nateram na to, sutra je novi dan...
Old 18-09-2009, 11:20 PM   #10
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
E, ja juče u nekoj drugoj temi koja se ticala Nuenda i video sinhronizacije pošaljem "savet" čoveku i ajde kao da proverim da li kod mene sve radi (radilo je pre nedelju dana) i Ne mogu da otvorim nijedan video fajl u Nuendu (bilo koji codec). Mašina se samo sj...be i restartuje. Nešto se mislim - da nije to do dongla

.
Secas se pre mesec-dva u nekoj temi sam se hvalio kako mi radi mashina i posle 15 min pakao. Otisao mi 1 sata kanal na matichnoj Tako da iz sveopsteg iskustva sviju nas na dalje odbijam da pricham o rachunarima Djavo ne spava...

Last edited by silicon science; 18-09-2009 at 11:24 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules