![]() |
crkao mi group?
iz čista mira ni u nuendu ni u cubaseu (oba su neka verzija iznad 3.1), ne radi mi grupiranje pojedinačnih klipova. Jednostavno neće. Nije do shortcuta, neće ni iz edit menija da se aktivira. Stoji ponuđeno kao opcija, ali kad selektujem i ka?em mu group, ne uradi ni?ta. Ne radi takođe ni ungroup. Ima li neko ideju il da ubijam ceo sistem, po?to reinstal nuenda nije pomogao.
|
Re: crkao mi group?
uff, ne bih da te obeshrabrujem, ali ako reinstall nije pomogao ne zvuci dobro...
|
obeshrabrio si me
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
da bogami. Otvorim i prazan projekat, ubacim mp3, isecem na dva dela, pokusam, i dalje nece :(
|
Znaci nisam jedini :).. To se i meni desilo pa sam lupao glavom, a Nuendo se ponasao kao da radi sasvim normalno, nit je padao program, nit sta.. Vise puta sam reinstalirao Nuendo i nista novo se nije desavalo.. Tek kada sam reinstalirao grafiku, ono je proradilo.. Zvuci banalno, ali probaj ... Ni meni nije bilo jasno, ali , pravilo je da nema pravila :)
|
Quote:
Moram priznati da sam i ja imao taj problem, ali i u Cubase-u sx3. Moje iskustvo govori da ti cijeli DAW sjebe neki bad plug-in. Ja sam i?ao na goru varijantu ... reinstalirao cijeli komp :shock: ... ne jedanput ... dani i dani zajebanc... jbga, ti probaj prvo kaj ti je Inovative predlo?io, pa bu? vidio :wink: .... Javi rezultate! |
i ja sam pošao logikom ubijanja sistema, al je sve otišlo u majčinu i sad sam na sedativima
|
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Jb? sedative. Pivo, uzme? gitaru u ruke:guitar:, sedne? za bubanj :drums:, ?tagod Pravi? galamu neko vreme, pa install ispočetka.... Dodu?e, ne mogu sebe ovog trenutka da nateram na to, sutra je novi dan... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35 AM. |