|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
shpira (mnogi ga ovde znaju) mi je dao jednu ideju koju sam josh malo razradio pa bih voleo da vam je predstavim u nadi da ce me neko obogatiti za neki savet, predlog ili mozhda pomoc
dakle, napravimo, kao organizacija, konkurs tj vishe oglas da nam ljudi shalju pijesme svoje. onda mi od tih pesama odaberemo djumle i podelimo na 1. elektronsku muziku 2. zhivu svirku. od toga napravimo neku kompilaciju kroz koju cemo da upoznajemo slushatelje sa tvorcima pesama. znachi, na primer, sklopimo 10 pesama elektronske muzike u jedan fajl. preko svake pesme glas kazhe koji artist je u pitanju, koji je njegov kontakt i koji je njegov majspejs. na svakih minut ide neki random zvuk preko pesme da ne bi neki dilber isekao pesmu i pustio negde bez znanja i zhelje artista. zatim te fajlove (jedan za elektronsku, drugi za zhivu muziku) okachimo na rapid ili neshto i onda izspamujemo sve moguce forume i majspejsove njima sa tekstom koji objashnjava shta i kako, sa treklistom, sa linkovima do artista itd i tako onda sve to radimo jednom mesechno. poenta svega je da se povezhu ljudi slichnih interesovanja i da se ispromovishu domaci umetnici. ako bi bio dobar odaziv prvih par puta mozhda bi smo organizovali neka okupljanja na lokalnoj bazi (tipa okupljanje muzichara u novom sadu, u beogradu itd) like, dislike, ideje, saveti?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
i'm in !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
pa vec se pricalo o Rumski Kompilaciji na ovim stranama....poodavno!
I sta bi na kraju od toga..??? Generalno, nevidim da bi bila neka korist od toga...
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ali ovo nije rumski kompilacija iliti prezentacija jednog sajta
postavlja se konkurs na svim mogucim forumima i ne izdaje se kao stand alone izdanje vec kao jedan fajl sa em muzikom em informacijama o artistima
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
showcase brale se kaze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
eto me sutra u ns-u pa ces da pokazes gajbe brale ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
dofgovoreno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo malo iz Synthetic Arts Studia | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 04-10-2007 02:43 PM |
ideja | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 02-10-2005 11:11 AM |