|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
jedan mali mega test sniman u hodniku ispred novosadskog artista, direktno na KORG D 1200 MK II bez ikakve kasnije obrade.
pozicija mikrofona je na 20cm od izvora zvuka, bez pop filtera. ![]() ![]() SEe 4400 govor Violet Black Knight govor SEe 4400 akusticna gitara Violet Black Knight akusticna gitara Last edited by lesha; 06-07-2009 at 01:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ajmo neki komentar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
SE electronics je dosta tanji mic, ceo donji opseg kod violeta je po meni puno bolji, predpostavljam da su razlike i vece kad se krene s eq
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Black knight...prodorniji,prezentan...bolji...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da bi SE ?ak bolje izlazio u mixu, posebno na vokalima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
bolji definitivno black knight, pogotovo u nizim, i cini mi se malo shira slika...
a jel su bili ukljuceni hajpasovi, i cini mi se da Se ima dva podesenja tog low cut slopea, mozda je i to imalo neku ulogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
violet ga je ubio, baš se čuje velika razlika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
aloe vera.. umro sam.
black knight prezentniji dosta.. na slushkama sam trenutno.. nekim od 900 dinara.. akustara je na violetu veca.. mada meni se vishe svidja se u ovom sluchaju.. a to bi verovatno na violetu moglo da se dobije pozicioniranjem mikrofona i sa malo eq-a, jer mi se chini da ima vishe materijala za rad tu mene interesuju oba na udaraljkama.. nekako mislim da bi se tu zablistao |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
Violet BLACK KNIGHT VS Ostatak sveta | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 40 | 07-04-2009 09:41 PM |