![]() |
test mikrofona: se electronics 4400a vs. violet black knight
jedan mali mega test sniman u hodniku ispred novosadskog artista, direktno na KORG D 1200 MK II bez ikakve kasnije obrade.
pozicija mikrofona je na 20cm od izvora zvuka, bez pop filtera. http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...0a-239x300.jpg VS.http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...e9b6907936.jpg SEe 4400 govor Violet Black Knight govor SEe 4400 akusticna gitara Violet Black Knight akusticna gitara |
Re: test mikrofona: se electronics 4400a vs. violet black knight
ajmo neki komentar..
|
SE electronics je dosta tanji mic, ceo donji opseg kod violeta je po meni puno bolji, predpostavljam da su razlike i vece kad se krene s eq
|
Black knight...prodorniji,prezentan...bolji...
|
Mislim da bi SE ?ak bolje izlazio u mixu, posebno na vokalima.
|
bolji definitivno black knight, pogotovo u nizim, i cini mi se malo shira slika...
a jel su bili ukljuceni hajpasovi, i cini mi se da Se ima dva podesenja tog low cut slopea, mozda je i to imalo neku ulogu... |
violet ga je ubio, baš se čuje velika razlika
|
aloe vera.. umro sam.
black knight prezentniji dosta.. na slushkama sam trenutno.. nekim od 900 dinara.. akustara je na violetu veca.. mada meni se vishe svidja se u ovom sluchaju.. a to bi verovatno na violetu moglo da se dobije pozicioniranjem mikrofona i sa malo eq-a, jer mi se chini da ima vishe materijala za rad tu mene interesuju oba na udaraljkama.. nekako mislim da bi se tu zablistao |
Quote:
Jesam ga "ubo"...:D :thumbsup: |
All times are GMT +1. The time now is 07:18 PM. |