|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo,
za sve koje zanima, napravio sam demo. Svi zvukovi sa Waldorf Microwave1, provuceno kroz Kurzweil Rumour. (Niti malo miksano, sori. Pazi zvucnike i uha!) Link: http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/...1andrumour.mp3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
jako lijepo to zvuči
![]() slu?al sam kaki king na winampu ("dreaming of revenge" album), i reko, idem pogledati kaj ima na rumskom, pa sam poslu?o tvoj demo. a po?to sam poslu?o usred kakinog pauziranog albuma, očekivo sam.. pa ono.. demo. ali ima emocija taj tvoj demo. jako lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
solo je jbn sound, i svidja mi se reverb na njemu.
sekvenca je isto super, ali bi radije da je na tvom mekanom ATC-X u.. ![]() ![]() sad si me inspirirao da postam i ja neki "kombinirani" demo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nece nesto link...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Evo jos jedan link, ne znam sto je s prvim, mozda server steka privremeno.
http://www.fileden.com/getfile.php?f...d%20Rumour.mp3 @pleon: Hvala puno! @clusterchord: tu sam sekvencu uzeo iz jedne svoje pjesme, tamo je to bio neki topliji FM-marimba-style sound sa EX5. Klisej do kraja, ali je pasalo skroz. Definitivno treba nesto mekse, ali ka'm, neka sada bude MW1. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Majstorski odradjeno, kao i uvek
![]() Sta ocekivati drugo od Relisa ![]() ![]() Jos sam i nalozen zato sto sve sada slusam preko Apogee Dueta ![]() Svidja mi se jako onaj pluck arp na delayu, jako bi se dobro ukombinovao u neki progy house track ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
a meni se ba? čini da taj reski arpeggio fino pa?e sa tim mekanim leadom ..
pa malo jajca mora biti ebemu mi?a! inače bi sve nekak lepr?alo ![]() a mo?da i nebi ko bi ga znal ... nisam čul kak zvuči taj drugi sinth koji cluster predla?e, pa ne mogu ba? objektivan biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
thx, Milos!
Pluck arp je dobiven jednom od verzija tzv. "laserverb" algoritama u Rumouru. btw. ovaj je jos prilicno civiliziran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Super
![]() ![]() Odlichan demo ![]() ![]() Sad cu i ja uskoro demo za Kawai K 5000, stigao je sa servisa.. Sori za OT ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
Rumour | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 21-04-2008 08:56 AM |